Minőségi kutricák a modern sertéstenyésztésben

A korszerű sertéstenyésztés elképzelhetlen fiaztató és malacnevelő kutricák nékül. Kutricákat a mindössze néhány kocát számláló farmokon is alkalmazni kell, a nagyobb és fejlettebb gazdaságokról nem is beszélve. 

A kutricák legfontosabb funkciója, hogy megakadályozzák a malacok koca általi összenyomását, valamint, hogy lehetővé tegyék a malacok gyors és zavartalan fejlődését.

A régóta alkalmazott kutricákat manapság különböző modern változatokban gyártják.   

A sertéstenyésztésben a szükséges kutricák számát meglehetősen nehéz, szinte lehetetlen előre meghatározni. Akadnak olyan időszakok, amikor rövid időre szükségessé válik még 1-2 fiaztató vagy malacnevelő kutrica beüzemelése.

Az ISV Feed&Consulting ezen szükségletek kielégítésére létrehozta a moduláris felépítésű, könnyen és gyorsan összerakható és szétszedhető, nyugalmi időben kis helyszükségletet igénylő megoldást. Mindkét kutrica műanyag padlórácsos tartásmódra van kialakítva, tűzihorganyzott felületi védelemmel ellátott.

A gyakorlat azt mutatja hogy ezen termékeink remekül alkalmazhatók azokon a helyeken, ahol valamilyen okból kifolyólag nem lehetséges vagy túl költséges a hígtrágyatároló medencék kialakítása.

Bővebb információk a www.isv.rs honlapon szereplő elérhetőségeken. (Tel: 069/122-88-82 i 069/59-44-910).

Home HÍREK ARCHÍVUMA Időszerű-aktuelno Minőségi kutricák a modern sertéstenyésztésben

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!