ISV PREMIUM TELE

ISV PREMIUM TELE
Késztáp borjak számára

 

A borjak életük elején rendkívül érzékenyek a táplálóanyag-ellátásra és magas követelményeket támasztanak a takarmány összetevőivel szemben, hogy az intenzív növekedés szükségleteit ki tudják elégíteni.

Az értékes tejtáplálás mellett az első lépés a tejről a szilárd takarmányokra történő átállásra, egy összekötő kapocs a természetes bendőfejlődés és a szükséglethez optimalizált takarmányfelvétel között.

A bendő, a szarvasmarha összetett emésztő rendszerének kulcsfontosságú részeként a cellulóz, valamint az állattakarmányban levő szénhidrátok felbontására hat.

A szilárd takarmány fogyasztásának megkezdésekor az előgyomrok fejlődése megindul, a bendő és a recés befogadóképessége a felvett takarmány mennyiségével arányosan növekszik.

A bendő közvetlenül befolyásolja az állat metabolizmusát.

Az ISV PREMIUM TELE késztáp (borjak számára 120 kg-ig) biztosítja a bendő folyamatos, kifogástalan fejlődését, ami az egészség egyik alapfeltétele.

Ezt a terméket a vitaminok, a mikroelemek és többi komponensek kiváló összhangja jellemzi, ami egyúttal a borjak szilárd ellenálló képességét szavatolja.

Mindazoknak a termelőknek, akik azt akarják, hogy az állataik erősek és egészségesek legyenek, az ISV PREMIUM TELE rendkívül hatékony termék alkalmazását javasoljuk.          

Home ÁLLATOK TAKARMÁNYOZÁSA Szarvasmarhák takarmányozása borjak ISV PREMIUM TELE

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!