Aktuelno

Uključite se što pre u našu nagradnu igru, osvojite nerasta; još nedelju dana do izvlačenja!

Ostalo je još nedelju dana do kraja sedmog kola velike nagradne igre firme ISV Feed&Consulting. Pravila su nepromenjena. Da se podsetimo:

Za učešće je potrebna samo registracija. Jednim klikom na sliku u gornjem delu početne strane na sajtu www.isv.rs otvara se obrazac za registraciju, u koji učesnik unosi svoje osnovne podatke.

Kamate će biti otpisane, ali dug mora da se plati

Poljoprivrednici u Srbiji moraju da budu oslobođeni kamata, koje su se godinama nagomilavale zbog neplaćanja poreza i doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje, ali dug mora da se plati, istakao je ministar polljoprivrede i zaštite životne sredine, Branislav Nedimović.

Spuštena zavesa na novosadski sajam: nastup ISV-a za pamćenje

Završen je 84. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu. Ova veličanstvena smotra opravdala je očekivanja domaćih učesnika, gostiju iz brojnih svetskih zemalja i mnogobrojnih posetilaca: poljoprivrednika, agrarnih stručnjaka i zainteresovanih građana.

ISV i farma Beuković prezentovali moćne priplodne životinje na Sajmu

Jednu od glavnih atrakcija Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu uvek predstavlja Dan stočara. Tako je bilo i ove godine.

Među zapažene eksponate na ovoj tradicionalnoj manifestaciji nesumnjivo spadaju i priplodne životinje (suprasne nazimice i nerastovi) koje zajednički promovišu i realizuju ISV Feed&Consulting i farma Beuković.

Rukovodstvo matične firme ISV svojim prisustvom uveličalo naš nastup na sajmu

Petog dana 84. Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu zabeležena je velika masovnost, koja je bila itekako uočljiva i kod štanda firme ISV Feed&Consulting.

Atmosfera je, što se uostalom vidi iz priloženih fotografija, bila izvanredna.

Velike gužve ispred štanda ISV-a; posetioci oduševljeni opremom

Atraktivna ponuda, obilje najraznovrsnijih eskponata i veoma povoljni vremenski uslovi prete da obore rekord posećenosti u dugoj istoriji novosadskog Međunaradnog sajma poljoprivrede.

Blistava kocka u ovom ogromnom agrarnom mozaiku nesumnjivo je i štand firme ISV Feed&Consulting.

Na štandu ISV-a: oprema za svinjarstvo u žiži interesovanja

Na 84. novosadskom Međunarodnom sajmu poljoprivrede, između ostalog, u toku je realizacija velikih poslova vezanih za opremu za svinjarstvo, koja se nalazi u ponudi firme ISV Feed&Consulting. Moderni proizvođači itekako su svesni uloge i značaja naučnih dostignuća u stočarstvu.

Porodični dan na novosadskom sajmu: štand ISV-a popularan i posećen

Na 84. novosadskom Međunarodnom poljoprivrednom sajmu danas je organizovan tradicionalni porodični dan. Cele porodice, sa decom do 16 godina, bez obzira na njihov broj, mogle su da uđu na prostor sajma kupovinom jedne ulaznice.

Otvoren Sajam poljoprivrede; ISV već prvog dana skrenuo pažnju na sebe

Danas je otvoren 84. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu - najveća izložba agrobiznisa u jugoistočnoj Evropi.

Na sajmištu se nalazi preko 1.500 izlagača iz 60 zemalja. Atraktivna izložba stoke i reprezentativno izlaganje poljomehanizacije predstavljaju glavne segmente ovogodišnje smotre.

 

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!