Aktuelno

Faktor koji neposredno utiče na konzumaciju kod svinja

Veliki broj faktora utiče na konzumaciju hrane uključujući energetsku vrednost smeša, ambijentalnu temperaturu, imunološki status, gustinu naseljenosti, pol, genetsku naslednost, ukus i miris hrane.

Mnogi od ovih faktora mogu da se kontrolišu pravilnom organizacijom. To uključuje i izbor aromatičnih materija.

Ukus hrane ima veliki uticaj na ishranu svinja jer su te životinje prilično probirljive.

Ukoliko ukus hrane nije primamljiv za životinju, svinja će je konzumirati u manjim količinama ili će je izbegavati. Aromatične materije su aditivi, formulisani sa ciljem korekcije ukusa i mirisa hrane radi većeg stepena konzumacije.

 

Neutralisanje efekata zagađenosti mikotoksinima

Bogata ponuda firme ISV Feed&Consulting, između ostalog, sadrži i proizvod snažnog dejstva Toksin eliminator - Escent S.

Radi se o kompleksu materija za prevenciju štetnih dejstava zagađenosti mikotoksinima.

Preporučena primena:

 

REFERENCE

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!