Magnum +

MAGNUM +

Zahvaljujući kiselinama i bazama od kojih se ovaj proizvod sastoji, ispoljava blagotvorno biološko dejstvo.

Komponente u Magnum + zajednički sprečavaju delovanje enzima koji razaraju aminokiseline.  

Oksidacija u velikoj meri može da smanji kvalitet, trajnost i efikasnost proizvedene stočne hrane. Razorni proces prouzrokovan oksidacijom, toliko je snažan da se vredne materije (npr. ulja, masti) u stočnoj hrani za kratko vreme razgrađuju, dakle, ne mogu da budu iskorišćene.

Usled oksidacije one se pretvaraju u druge materije, na primer, u toksine, koji nanose štetu zdravlju životinja, kvare pokazatelje dnevnog prirasta i produktivnosti.

Komponente Magnum + (kiseline prirodnog porekla, baze, mikroelementi) smanjuju gubitke usled oksidacije i povećavaju efikasnost hranljivih materija.

Magnum + sadrži prirodne materije, ispoljava svoje dejstvo biološkim putem. Pruža maksimalnu bezbednost potrebnu za proizvodnju vrhunske stočne hrane i omogućava kvalitetnu ishranu životinja.

Home ISHRANA ŽIVOTINJA Ishrana svinja Tovljenici od 25-110kg MAGNUM +

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!