ISV SUMMER

ISV SUMMER

Predstarter

Potpunasmešazaprasad I,do15kg

 

Ovaj sjajan proizvod nastao kao rezultat savremene tehnologije i temeljitog istraživanja, omogućava da prasad na samom početku svog života, koji je za njih ujedno i jedan od najdelikatnijih perioda, dobiju sve ono što im je neophodno za nesmetan i ravnomeran razvoj.      

To im omogućava bogat sastav najkvalitetnijih komponenata među kojima su hidrotermičkiobrađenežitarice,proizvodiindustrijeulja,mineralnahraniva,vitamini,antioksidansi, enzimi...

Ovu smešu odlikuje idealna količina i proporcija mikroelemenata kojima se postavljaju temelji pravilnog rasta i dobrog zdravlja.

Tako, na primer, cink direktno utiče na apetit, varenje, metabolizam i prirast.

Za otpornost organizma zaduženo je obilje vitamina u ovom predstarteru.

Svi vitamini imaju svoju ulogu i značaj. Ako je neki od njih uopšte moguće izdvojiti kao jedan od najbitnijih, to je, recimo, vitamin A.        

Prasad ispoljavaju različite simptome usled nedostatka vitamina A. Postaju neotporna na infekcije. Često se javlja proliv ili oboljenja disajnih puteva. Prebolela prasad ostaju zakržljala i slabo napreduju.

Upotrebom ovog predstartera garantovana je potpuna preventiva svih navedenih pojava.

Isto se odnosi, naravno, i na sve ostale vitamine bez kojih je nezamislivo besprekorno zdravlje prasadi.

Efekti optimalnog sadržaja svih potrebnih vitamina, mikroelemenata i ostalih komponenata u ovom proizvodu: idealan prirast, dobra svarljivost, nesmetan razvoj, odlično zdravlje digestivnog trakta i uopšte celog organizma, stabilan imunitet.  

Home ISHRANA ŽIVOTINJA Ishrana svinja Prasad do 25kg ISV SUMMER

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!