Időszerű

Mi minden szükséges a tehenek magas szintű tejtermelésének eléréséhez?

A tehenek tejtermelése jelentősen növekedett az utóbbi évtizedekben, ami nagy mértékben fokozta a takarmányozás iránti igényeket.

Ez teljesen érthető, hiszen amikor pl. egy tehén 6 000 kg tejet termel a laktáció során, azzal mintegy 740 kg szárazanyagot ürít ki szervezetéből.

A sertések színvonalas, kiegyensúlyozott takarmányozása

A malacnevelés a sertéstartás talán egyik legmeghatározóbb szakasza, mivel annak eredményessége nagy mértékben befolyásolja a sertéstenyésztés egészének gazdaságosságát.

A malacok születése után a legfontosabb feladat, hogy amilyen korán csak lehet tegyük lehetővé a szopást, és a későbbiek során sem korlátozzuk annak gyakoriságát.

Mennyi vizet kell adni a sertéseknek?

Egyetlen gazdasági állatfajnál sem javasolt az állatok ivóvízigényét csak nedves takarmányozással kielégíteni.

A sertések különböznek ettől? A válasz nem, egyáltalán nem. Akár folyékonyan, akár szárazon takarmányozzuk a sertéseket, mindig szükségük van külön vízvételi lehetőségre.

Ajánljuk

 

referencia

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!