Időszerű

Az Aco Funki cég kiváló minőségű padlórácsai

Az ACO FUNKI világhírű cég, amelynek a termékeit az ISV Feed&Consulting cég forgalmazza, egyebek között minőségi padlórácsokat is kínál.

A legkiválóbb anyagból gyártott COMBI-FLOOR műanyagrácsok rugalmasságot és maximális higiéniát szavatolnak a fiaztatóban.

A bőtejelő tehenek anyagforgalmi betegsége

A ketózis a bőtejelő tehenek szénhidrát- és zsír-anyagforgalmi betegsége.

Olyan állapot, amit különösen az abrak fogyasztására vonatkozó étvágy hiánya és a vérben abnormálisan magas ketonkoncentráció (pl.: aceton, hidroxibutirát) jellemez.

Ásványi anyagok a sertések kifogástalan egészségéhez és ellenállóképességéhez

Az ásványianyag-ellátottságot a sertéseknél elsősorban a takarmány komponenseivel felvett ásványi elemek és azok kémiai formája határozza meg, illetve a felvétel, a felszívódó mennyiség, az értékesülés, az eloszlási folyamatok és a mobilizálható készletek befolyásolják.

Az értékesülést elősegíti a gyomor sósav- és organikussav-tartalma, a kedvező Ca:P arány és a megfelelő D-vitamin ellátás.

Akadályozhatja viszont többek között a fitin, a glükozinolátok, a szervezetben feleslegben rendelkezésre álló Ca, Mg, P, Cu, Cd és zsírsavak, továbbá a hasmenés, az ivóvízhiány, stb.

Ajánljuk

 

referencia

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!