Időszerű

Fontos kellék a korszerű sertéstelepek számára: Az Aco Funki cég egyedülálló padlórácsai

Az ACO FUNKI világhírű cég, amelynek a termékeit az ISV Feed&Consulting cég forgalmazza, egyebek között minőségi padlórácsokat is kínál.

A legkiválóbb anyagból gyártott COMBI-FLOOR műanyagrácsok rugalmasságot és maximális higiéniát szavatolnak a fiaztatóban.

A leválasztott malacok optimális takarmányozását szavatoló termékek

A malacnevelés a sertéstartás talán egyik legmeghatározóbb szakasza, mivel annak eredményessége nagymértékben befolyásolja a sertéstartás egészének gazdaságosságát.

A malacok születése után a legfontosabb feladat, hogy amilyen korán csak lehet, tegyük lehetővé a szopást, és a későbbiek során se korlátozzuk annak gyakoriságát.

Ásványi anyagok a sertések takarmányozásában

Az intenzív termelés megnövelte a sertések és a többi haszonállat igényét a táplálóanyagok, így a mikroelemek iránt is. A takarmányozási javaslatokban a mikroelemekre vonatkozó szükségleti értékek általában az élettani minimumot jelentik, az intenzív termelés azonban ennél nagyobb igénnyel lép fel.

Ajánljuk

 

referencia

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!