W-Max 20

  A Murska W-Max egy olyan malom, amely a felhasznaló összes igényének megfelel. A W-Max teljesítménye majdnem 60 tonna/óra (kukorica) alacsony energiaigény mellett. Az uj, őrlő-roppantó technológia tökéletes eredményeket biztosít.

 

A W-görgő felhasználható mindenfajta - száraz és betakarításkori nedvességet tartalmazó takarmánymag esetén: zab, arpa, búza, kukorica, borsó, bab es vegyes magok.

 

Különösen alkalmas magok/bab és borsó keverékeihez.

 

 

Az opcionális vezérlőrendszer megkönnyíti a használatot. A malom automatikus töltésvezérlessel rendelkezik, és a tartósítószer-adagolás a mag nedvességtartalmán alapszik. A munka befejeztekor a rendszer jelentést küld mobiltelefonra, a vállalkozó pedig csatolhatja hozzá a számláját. A jelentés részletesen tartalmazza az időráfordítást, a hozzáadott tartósítószert, valamint a roppantott gabona teljes térfogatát.

 

A rendszer ideiglenes adatokat is előallít. A vezerlőrendszer gondoskodik a felhasználó és a berendezés biztonságáról. Kimaradás esetén a malom értesíti a felhasználót és leállítja a magellátást.

 

A Murska W-Max használata igazi szórakozás. Nagy mennyisegű tartósítószer tárolására képes. A roppantási szint beállítasa könnyű, ám ritkán szükséges. A szervizhelyek könnyen elérhetők. A fejlett vezerlőrendszer lehetővé teszi, hogy a felhasználó ne aggódjon a tartósítoszer adagolása és a roppantott mag mennyisége miatt. Létezik egyszerűbb módszer a magtartósításra?

 

 

A Murska W-Max 20 Contractor egy nagy teljesítményű, professzionális termék, amely a legapróbb részletekig menően gondosan meg van tervezve. A traktor által húzott malom a leghepehupásabb utakon is siman, kenyelmesen halad, ami a rugós alváznak köszönhető. Akar 1 800 liter adalékanyag is belefér. Különféle szállítóeszközök széles skálája érhető el.

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!