Szolgáltatások-Sertéstenyésztés

AZ ISV SZOLGÁLTATÁSAI

 

Az ISV Feed&Consulting mindig kész ügyfelei - a sertéstenyésztők segítségére sietni. Szolgáltatásaink széles skálája felöli az összes termelési fázist.

Az ISV Feed&Consulting 2015 elején saját állattenyésztési alapszervezetet hozott létre azzal a céllal, hogy ügyfeleinek minél gyorsabb és intenzívebb fejlődést biztosítson. Kivaló szakembereink a farmok genetikai kapacitásának erősítésén dolgoznak, ami komoly lépés lehet az élénkebb fejlődés útján.

Kidolgoztuk az ISV FarmPro elnevezésű, sertésfarmok vezetésével kapcsolatos programot is, amely előirányozza a tenyésztelepeken begyűjtött és nyilvántartásba vett adatok gondos elemzését, valamint az észlelt problémák kiküszöbölésének hatékony megoldását.

Az ISV ügyfelei számára kidolgozza az IPARD európai alapok pályázatain való részvételhez szükséges üzleti terveket. Célunk, hogy ügyfeleink sikeresen pályázzanak és minél több vissza nem térítendő eszközhöz jussanak, ami jelentős technológiai fejlődést tenne számukra lehetővé. 

2014-ben a vállalat nukleusz sertéstelepet nyitott.

Miloš Beuković neves professzor farmján kiváló minőségű tenyészkocasüldőket és tenyészkanokat nevel az ISV védjegye alatt

A farmok genetikai kapacitásának erősítése érdekében az ISV Feed&Consulting pénzeszközöket fektetett a Reprodukciós (mesterséges termékenyítést végző) Központba. Ebben a központban szakembereink gondos felügyelete mellett nagy fehér, lapály, duroc és hampshire fajtájú kanok találhatók. Kiváló minőségű kanspermiumot biztosítunk a termelőknek.

Az ISV Feed&Consulting szilárd támaszt jelent ügyfelei számára az egészséges, jól teljesítő állatok tenyésztése terén. 

 

Home ÁLLATOK TAKARMÁNYOZÁSA Sertések takarmányozása Szolgáltatások

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!