Rólunk


Az ISV története 1968-tól íródik a mezőgazdasági történelemkönyvek oldalaira. Az eredeti nevünkből (Iparszerű Sertéstartó Termelőszövetkezetek Közös Vállalkozása) származik az a három betű és a klasszikussá vált logó, ahogyan minket mindenki ismer és hív az állattartó és takarmányos piacon. Egyúttal ezek a mottónk: Innováció, siker, vízió! kezdőbetűi is.

A vállalat kezdetben ún. szakosított sertéstelepeket épített és látott el az abban a korban a legkorszerűbbnek tartott tartástechnológiával. Akkor a mai szemmel mérve szédületesnek látszó fejlesztések történtek: mintegy 150 nagy méretű telep építésében, felszerelésében vettek részt szakembereink.

Az ISV Zrt. 2012-ben leányvállalatot alapított Szerbiában, amelynek neve: ISV Feed&Consulting Szabadka. Megalakulásától a mai napig sikeresen alkalmazza ugyanazokat a munkamódszereket és nyújtja ugyanazokat a szolgáltatásokat ügyfeleinek, mint a magyarországi anyavállalat.

Az ISV Feed&Consulting Szabadka alaptevékenysége: sertések és szarvasmarhák takarmányozása (minőségi premixek forgalmazása), szerteágazó tanácsadói tevékenység, korszerű sertéstenyésztési felszerelés kínálata, tenyészállatok (tenyészkocasüldők, kanok) árusítása, kanspermium biztosítása a mesterséges termékenyítő központon keresztül, valamint az állattenyésztők alapszervezetének működtetése.

Több részlet az említett szegmensekről honlapunk Sertéstenyésztés - Szolgáltatások, ISV Genetika és Sertéstenyésztési felszerelés c. rovatokban található.

A felsoroltakon kívül cégünk a Murska finn gyártó speciális roppantógépeinek forgalmazásával is foglalkozik. A roppantásos technológia segítségével költséghatékonyan állítható elő jó minőségű takarmány tehenek és sertések számára egyaránt.

A beruházási (szárító, tárolás), valamint az energiaköltségek (olaj, elektromos áram) csökkentése révén növeli a gazdaság nyereségességét. A roppantott gabona előállítási költségei jóval alacsonyabbak, mint a szárított gabonáé. Több részlet a Murska rovatban.

Rendszeresen és sikeresen veszünk részt több nívós hazai és külföldi kiállításon.  

Külön figyelmet fordítunk az ügyfeleinkkel, a gazdákkal való közvetlen kapcsolatokra. Erről tanúskodnak a számukra szervezett előadások, bemutatók, gazdaságaik gyakori látogatása, valamint a tartalmas közös programok, barátkozások igazi családi légkörben.

Mindannyian: cégünk alkalmazottai és a nagyrabecsült gazdáink nagy harmonikus családot képezünk, amelynek tagjai közös célt tűztek ki maguknak: a termelés állandó fejlesztését és a biztonságos jövő szilárd alapjainak lerakását.


 

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!