Tenyészsertések

A Beuković­ farm újvidéki vásáron elért eredményei:

 

  2004. serleg a nagyfehér fajtájú kanért.

2005. serleg a nagyfehér és a pietrain fajtájú kanért, valamint a kiállított állatok minőségéért.

2006. két aranyérem: a nagyféhér és a duroc fajtájú kanért, továbbá külön oklevél a legjobb minoségű kiállított kanért.

2007. három aranyérem: a nagyfehér és pietrain fajtájú kanért, valamint általában valamennyi kiállított kanunkért.

2008. serleg a pietrain fajtájú kanért kaptuk, amelyet egyúttal a vásár bajnokává kiáltották ki. továbbá még három aranyérem: a pietrain, a duroc és a nagyfehér fajtájú állatokért, valamint külön a nagyfehér fajtájú példányokért.

2009. bajnoki ezüstérem a nagyfehér, a duroc és a német lapály fajtajú kanokért, valamint a bemutatott tenyészkocasüldők válogátásáért, a nagyfehér fajtajú kanért, emellett két aranyérem: a duroc kanért és a nagyfehér fajtájú tenyészkocasüldők válogátásáért.

2010. a kiállított állatokért járó bajnoki ezüstserleg, három aranyérem: a nagyfehér fajtájú tenyészkocasüldők válogátásáért.

2011-től kezdve három éven át az újvidéki vásár abszolút bajnokának járó serleg a kiállított tenyészállatokért és a tenyészkocasüldők válogátásáért.

2012. a sertéstenyésztés abszolút bajnokának járó serlegen kívül, még nyolc serleg: a nagyfehér, a duroc és a német lapály fajtájú kanért, valamint a nagyfehér fajtájú tenyészkocasüldők válogátásáért és egy kocáért malacokkal együtt.

2013. a vásár abszolút sertéstenyésztési bajnokának járó serleg, még négy serleg: a nagyfehér, a duroc és a pietrain fajtájú kanért, valamint a nagyfehér fajtájú tenyészkocasüldők válogátásáért. ű

2014. a sertéstenyésztés abszolút bajnokának járó serleg a kiállított német lapály, a nagyfehér és a duroc fajtájú kanokért, valamint a nagyfehér fajtájú tenyészkocasüldők válogátásáért és egy kocáért malacokkal együtt. Emellett két aranyérem kaptunk: a  német lapály és a nagyfehér fajtájú kanért. 

Home GENETIKA Tenyészsertések

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!