Időszerű

Tegye Ön is hatékonyabbá a sertésfarmja vezetését - használja a Web Pig rendszert!

Az ISV Feed&Consulting beindította a sertéstelepek vezetését szolgáló programot, hogy lehetővé tegye a telepeken zajló termelés hatékonyságának ellenőrzését.

A Web Pig egyik legnagyobb erénye, hogy nem igényel semmiféle egyéni telepítést. Csupán egy üzembe helyezett számítógépre van szükség, amely rendelkezik internetkapcsolattal és web böngészővel.

A sertések kiváló egészségének szavatolói

Olyan termékek használatát javasoljuk önöknek, amelyek garantáltan hozzájárulnak sertésállományuk egészségéhez és minőségéhez. 

Az ISV termékkínálatában szereplő ISV Diarr DLC a sertésdizentéria megelőzését és gyógykezelését szolgáló takarmány-adalékanyag előkeveréke.  

A sertések takarmányába keverve alkalmas a Brachyspirák okozta hasmenéses megbetegedések (főleg sertésdizentéria) megelőzésére és kezelésére. 

 

 

 

akció

 

referencia

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!