Beuković telep

Fajtatiszta tenyészsertések (kocasüldők és kanok) tényésztése: nagy fehér, lapály és duroc.

 

Az ISV és a Beuković­ farm együttműködése

 

1976-tól a mai napig szerzett tapasztalatok és a családi hagyomány, valamint a farmon, elsősorban a takarmányozás terén alkalmazott korszerű vívmányok hozzájárultak a kimagasló termelési eredményekhez és farm sikeres gazdálkodásához. Annak érdekében, hogy a potenciális vevőknek minél színvonalasabb tenyészállatokat lehessen felkínálni, szoros együttműködés alakult ki a magyarországi ISV társasággal, amelynek leányvállalata van Szerbiában.

Az együttműködés eredményeként sertések új genotípusainak importálására került sor tekintélyes magyarországi nukleusz telepekről.  Tervszerű tenyésztéssel, a meglevő tenyészkocák és kanok mellett, új vonalak létrehozására kerülhet sor, ami belátható időn belül kielegítheti a vevők minőségi tenyészállatok iránti igényeit.  

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!