Sertéstenyésztési felszerelés

Gyártók

 

A Weda Társaságot Arnold Westerkamp és Bernhard Dammann alapította 1934-ben.

1967-ben fejlődésnek indult a sertések folyékony takarmánnyal való etetése, majd 1970-ben a társaság a Német Mezőgazdasági Szövetség tagjává vált.

A mai napig több mint 20 szabadalmazot terméket fejlesztett ki, amelyeket manapság is használják a sertéstenyésztésben. 1996-tól DIN EN ISO 9000 FF STANDARD szabvánnyal rendelkezik.

2001-ben új részleget nyitott, a WEL TEC BIO POWER GmbH-t, ahol új szerkezeteket és biogáz-berendezéseket kezdett el gyártani. Ma a WEDA vezető cég a sertések folyékony takarmánnyal való etetése terén.

A sertésetetési technológián és a tenyésztelepek számára gyártott felszerelésen kívül a WEDA a szellőztető berendezések és az istállótrágya kezelése terén is kimagasló eredményeket ér el. 

 


 

Az fm Társaság 1970-ben alakult és attól kezdve korszerű megoldásokat kínál a farmok számára.

Ma az fm ismert európai táraság, amely a sertéstenyésztési termékek széles választékát kínálja.

Azfm folyamatosan gyártja az új, speciális termékeket, amelyek kielégítik a vevők igényeit. Az fm importálja és világszerte értékesíti a termékeit, amelyekkel hozzájárul az állattenyésztés fejlődéséhez.

Azfm olyan komplett megoldásokat kínál, amelyeknek köszönhetően csökkenthetők a farmerek költségei és növelhető a bevételük.

Azfm személyzetét mernökökből, technikusokból, szerelőkből, marketing ügynökökből, menedzserekből és egyéb dolgozókból álló profi csapat alkotja, amely leszínvonalasabb termékeket, projekteket és szolgáltatásokat nyújt.

 


 

Home Sertéstenyésztési felszerelés

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!