ISV SUMMER

ISV SUMMER

Prestarter

Késztáp I, 15 kg-ig

Ez a nagyszerű termék, amely a korszerű technológia és a gondos kutatás eredményeként jött létre, biztosítja a malacoknak, hogy az életük elején, amely számukra egyúttal az egyik legérzékenyebb időszak, megkapják mindazt, ami szükséges a zavartalan és egyenletes fejlődésükhöz.

Ezt teszi lehetővé a minőségi összetevők sokasága: a hidrotermikusan feldogozott gabona, az olajipari termékek, az ásványi anyagok, vitaminok, antioxidánsok, enzimek...

A szóban forgó késztápot a mikroelemek ideális mennyisége és aránya jellemzi, amely megalapozza a helyes fejlődést és a jó egészséget.

Például a cink közvetlenül befolyásolja az étvágyat, az emésztést, a metabolizmust és a súlygyarapodást.

A szervezet ellenálló képességét a prestarterben levő vitaminok szavatolják.

Minden vitaminnak megvan a szerepe és jelentősége.

Például az A-vitamin elsődleges hatása a hámszövet védelme minden hámeredetű szövetnél (pl. bőr, tüdő, gyomor, bélcsatorna, belső elválasztású mirigyek, petefészek, méh nyálkahártya és here). Hiányakor fiatal állatokban a legjellemzőbb tünet a csökkent növekedés, illetve a lassabb fejlődés.

Ezen termék használatával megelőzhető az összes felsorolt jelenség.

Természetesen a többi vitamin nélkül ugyanúgy elképzelhetetlen a malacok jó egészsége.

Az ISV Summer prestarterben levő összes vitamin, mikroelem és a többi összetevő optimális tartalmának hatása: tökéletes súlygyarapodás, jó emészthetőség, az emésztő szervek és egyáltalán a teljes szervezet kiváló egészsége, stabil ellenálló képesség.

Home ÁLLATOK TAKARMÁNYOZÁSA Sertések takarmányozása Malacok 25 kg-ig ISV SUMMER

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!