Usluge-svinjarstvo

USLUGE ISV-a

 

ISV Feed&Consulting u svakom trenutku je spreman da pritekne u pomoć svojim poslovnim partnerima - odgajivačima svinja. Široka lepeza usluga koje nudi, pokriva sve segmente i faze razvoja proizvodnje.

ISV Feed&Consulting je početkom 2015. godine osnovao sopstvenu osnovnu odgajivačku organizaciju sa ciljem da svojim partnerima omogući što brži i intenzivniji napredak u proizvodnji. Unapređenje genetskog potencijala farmi, zahvaljujući angažmanu naših vrsnih selekcionera, predstavlja krupan korak na putu ubrzanog razvoja.

Izradili smo i program ISV FarmPro za vođenje farmi svinja, kojim je predviđeno prikupljanje i evidentiranje podataka na farmama, njihovo tumačenje od strane kolega, otklanjanje uočenih problema i nedostataka i iznalaženje najefikasnijih rešenja za nesmetano funkcionisanje gazdinstava.

ISV svojim poslovnim partnerima nudi i izradu profesionalnih biznis planova potrebnih za učešće na konkursima za sredstva evropskih IPARD fondova. Želja nam je da naši partneri - proizvođači uspešno konkurišu i na taj način dođu do što više bespovratnih sredstava koja će im omogućiti značajan tehnološki razvoj.

Godine 2014. preduzeće je otvorilo nukleus farmu svinja.

Farma koju vodi poznati profesor Miloš Beuković, proizvodi visokokvalitetne priplodne nazimice i nerastove pod brendom ISV.

U cilju jačanja genetskih kapaciteta farmi, ISV Feed&Consulting investirao je sredstva u otvaranje Centra za reprodukciju (veštačku oplodnju). U ovom centru pod brižnim okom kolega - stručnjaka nalaze se nerastovi rasa veliki jorkšir, landras, durok i hemšir. U centru nudimo seme nerastova vrhunskog kvaliteta.

Svi naši klijenti mogu biti sigurni i bezbedni: ISV Feed&Consulting predstavlja čvrst oslonac u odgoju zdravih, otpornih, produktivnih životinja.

Home ISHRANA ŽIVOTINJA Ishrana svinja Usluge

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!