ISV PREMIUM TELE

ISV PREMIUM TELE

Potpuna smeša za telad

 

Telad predstavljaju prvu kariku u celom reproduktivnom ciklusu krave i zato je potrebno da se njima posveti velika pažnja. Cilj je da se spreči gubitak teladi, da se obezbedi visok dnevni prirast, brz prelazak na čvrstu hranu, kratka faza sisanja, brz razvoj buraga i, samim tim, manji troškovi odgoja.

Na savremenim farmama na sve ove faktore stavlja se poseban akcenat. Naročito je bitno  da se ostvari intenzivan razvoj buraga u prvim mesecima života teleta, a i kasnije. Eventualne greške u ishrani povlače za sobom nepopravljive posledice za budući razvoj i proizvodnju grla.

Digestivni trakt kod goveda je prilično složen mehanizam. Značaj buraga ogleda se u činjenici da se u njemu nalaze mikroorganizmi neophodni za razlaganje celuloze, a zatim i ugljenih hidrata koji se nalaze u stočnoj hrani, formirajući pri tome kratkolančane masne kiseline, koje se apsorbuju kroz zid buraga. To je glavni izvor energije koja se koristi u metabolizmu goveda.

Jedan od glavnih efekata potpune smeše za telad (do 120 kg) ISV PREMIUM TELE upravo je pravilan razvoj buraga kao jednog od ključnog organa za zdravlje teleta. 

Ovaj proizvod koji predstavlja idealan spoj vitamina, mikroelemenata i ostalih komponenata, ujedno garantuje čvrst imunitet i nesmetan rast teleta.

Svi ambiciozni proizvođači koji žele da njihovo tele bude zdravo i snažno, mogu da budu spokojni: ISV PREMIUM TELE je ubedljivo, efikasno rešenje na prvoj stanici puta ka uspešnoj proizvodnji mleka.   

Home ISHRANA ŽIVOTINJA Ishrana goveda Telad ISV PREMIUM TELE

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!