Kedvező tapasztalatok a malacok takarmányozása terén

Egyik vevőnk levelet küldött cégünk címére. Az alábbiakban teljes egészében közöljük.

Tiszteletem,

nemrég kezdtem el alkalmazni a prestartert, de a malacok még mindig szívesebben fogyasztják a joghurtot.

Időnként, amikor valamivel több prestartert adok hozzá a joghurthoz, nem hajlandóak elfogyasztani a táplálékot. Persze biztos, hogy a következő napokban lassan megszokják a prestartert, amint a gyomruk és a bélflórájuk kifejlődik, és alkalmas lesz a vegyes és a szilárdabb takarmány befogadására.

Az önök termékeit az egyik ismerősöm javaslatára kezdtem el alkalmazni. Szavai szerint az ISV, ami a takarmány és a premixek minőségét illeti, az egyik vezető cég a hazai piacon, sőt, tágabb viszonylatban is.

Ezúttal megosztanám önökkel az egyik tapasztalatom. Az egyik ellett kocámnak fialás után begyulladt a tőgye. Természetesen kezeltettük, de jó ideig nem evett. Ez a jelenség általában hatással van a malacok fejlődésére, de most nem úgy volt.

A Nuklospray joghurt alkalmazása mellett fejlődésük egyenletes volt. Korán és szívesen kezdték el fogyasztani a joghurtot, és a jelenlegi állapotuk kiváló. Kihangsúlyoznám, hogy eddig nem volt problémájuk a hasmenéssel, ami más esetekben gyakran előfordult a koca tőgygyulladásakor, mert ennek következtében a malacok rendszertelenül fogyasztanak anyatejet.

Bízom benne, hogy a következő időszakban is kedvező tapasztalatokról számolhatok be, valamint az együttműködésünk tovább folytatódik.   

Tenyésztelepem kicsi, de van rá lehetőség, hogy bővüljön. Ez azonban sajnos a nem éppen stabil hazai piactól és a Mezőgazdasági Minisztérium és az állami szervek által szabott jövőbeni feltételektől is függ.

Üdvözlettel,

Miloš

 

Home HÍREK ARCHÍVUMA Időszerű-aktuelno Kedvező tapasztalatok a malacok takarmányozása terén

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!