Kvalitetni boksovi u modernom svinjarstvu

Moderno i efikasno svinjarstvo nezamislivo je bez boksova za prašenje i za prasad.

Boksove treba koristiti i kod najmanjih farmi, znači već i kod onih, koje imaju samo nekoliko krmača, a kamoli u slučaju većih i razvijenijih gazdinstava. 

Svaki boks se oprema tako da ispuni bar dve najvažnije funkcije: da sačuva prasad u prvim satima i prvim danima života od krmača, odnosno od ugnječenja i gaženja i omogući brz i nesmetan razvoj prasadi. 

Boksovi za prašenje i prasad se već odavno proizvode standardno, a ima ih u raznim modernim varijantama.

U svinjarstvu je veoma teško, gotovo nemoguće unapred odrediti broj neophodnih boksova. U pojedinim periodima potrebno je na izvesno vreme pridodati 1-2 boksa za prašenje, odnosno za prasad.

ISV Feed&Consulting je u cilju zadovoljavanja ove potrebe, pronašao rešenje u vidu modularne konstrukcije, koja se brzo montira i demontira, a u periodu mirovanja zauzima mali prostor. Oba boksa su prilagođena držanju životinja na rešetkastom podu, sa toplocinkovanom površinskom zaštitom.

U praksi se pokazalo da ovi naši proizvodi izuzetno uspešno mogu da se primene na onim mestima gde zbog određenih razloga nije moguća ili je previše skupa izgradnja bazena za odlaganje tečnog đubriva.

Detaljnije informacije i narudžba opreme najpoznatijih svetskih proizvođača putem kontakata na našem sajtu www.isv.rs. (Tel: 069/122-88-82 i 069/59-44-910).

Home Arhiva Vesti Aktuelno Kvalitetni boksovi u modernom svinjarstvu

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!