Povoljna iskustva u ishrani prasadi

Na našu adresu stiglo je pismo jednog korisnika naših proizvoda. Prenosimo ga u celosti.

Poštovani,

Sada polako prelazim na predstarter, ali prasad još uvek radije konzumiraju jogurt. Ponekad, kada stavim malo više predstartera u jogurt, nisu voljna da pojedu obrok.

Naravno, polako će se privići i na predstarter u nekoliko narednih dana, čim im se formiraju želudac i crevna flora za konzumaciju koncentrovanog hraniva.

Vaše proizvode sam počeo da koristim po preporuci prijatelja. On mi je rekao da je ISV, što se kvaliteta hrane i premiksa tiče, jedna od vodećih firmi na našem tržištu, a i šire.

Sada bih Vam opisao moje iskustvo u vezi jedne oprašene nazimice, koja je dobila upalu vimena nakon prašenja. Normalno da je bila lečena, ali je ipak dugo vremena odbijala hranu. To je trebalo da se odrazi na razvoj prasadi, ali nije.

Uz primenu Nuklospray jogurta, sva prasad su ostala ujednačena i vrlo rano i vrlo rado su počela da ga konzumiraju, pa je njihovo stanje izvanredno. Moram napomenuti da prasad nisu imala problema sa prolivom, što se obično dešava prilikom upale vimena kod krmače i neredovne kozumacije prirodnog mleka.

Verujem da ću u narednom periodu imati još lepih iskustava sa Vašom firmom i da ćemo nastaviti saradnju.

Moja farma jeste mala i ima mogućnosti za širenje, ali nažalost, sve zavisi od našeg nestabilnog tržišta i uslova koje će odrediti Ministarstvo poljoprivrede i državni organi za naredni period.

Veliki pozdrav od mene

Miloš

Home Arhiva Vesti Aktuelno Povoljna iskustva u ishrani prasadi

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!