Vrhunska oprema za novo doba u svinjarstvu


Istaknuto mesto u impresivnoj ponudi firme ISV Feed&Consulting koja garantuju odlične rezultate na farmama, svakako zauzima i oprema za svinjarstvo najpoznatijih svetskih proizvođača kao što je, između ostalog, Aco Funki, FM Grupo, Monoflo, Himel, Loda, Agritech i Weda.    

U rubrici Oprema za svinjarstvo na sajtu www.isv.rs možete da se upoznate sa detaljima, a za još bliže informacije obratite se na telefon: 069/122-88-82.

Osim podataka vezanih za postojeću vrhunsku opremu, u kontinuitetu ćemo vas informisati o svim novim rekviztima kojima će se obogaćivati naš asortiman.

U pomenutoj rubrici nalazi se i galerija proizvoda kojima brzo i lako možete unaprediti vašu proizvodnju.

Donji citat delimično odslikava bogat izbor i jedinstveni kvalitet ponuđene opreme.

"Neizostavni faktori ekonomičnog odgoja svinja jesu adekvatni i dobro opremljeni boksovi za prašenje i za prasad. U skladu sa evropskim standardima, boksove za prašenje nudimo u tri dimenzije (širina, dužina) 1.6x2.4, 1.7x2.4, 1.8x2.4 m. Veličinu boksova za prasad podešavamo po potrebi, imajući u vidu najnovije propise, po kojima je: 1 prase = 0,3 m2 prostora.

Boks za prašenje Weda obuhvata: rešetkasti pod, grejnu ploču, infracrvenu lampu, kutak za prasad, hranilicu i pojilicu za prasad i krmaču, zatim uklještenje uzduž i popreko, prilagođeno krmači sa delom koji sprečava krmaču da brzo i naglo legne i zgnječi prasad".

Za bliže informacije nazovite broj: 069/122-88-82. 

Home Arhiva Vesti Aktuelno Vrhunska oprema za novo doba u svinjarstvu

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!