Precizno i pouzdano automatsko podešavanje količine hrane za prasad

Jedan od velikih aduta Kompanije ACO FUNKI, čije proizvode distribuiše naša firma ISV Feed&Consulting, jeste senzorno hranjenje pomoću FEED MANAGER-a.

FEED MANAGER je sistem koji automatski podešava preciznu količinu hrane, u zavisnosti od vremena koje prasad provede hraneći se.

Poseban senzor nalazi se na koritu kako bi registrovao brzinu kojom se prasad hrani. Princip je jednostavan: postoje podešavanja za optimalno vreme hranjenja. Ukoliko prasad jedu sporije, sledeći put dobiće manje hrane.

S druge strane, ako je konzumiranje brže, sledeći put davaće im se više hrane - sve do maksimalne količine.

Radi se dakle, o potpuno automatizovanom sistemu koji obezbeđuje racionalniju potrošnju hrane.

Iskustva jednog od iskusnog i istaknutog proizvođača iz Danske čije mišljenje dele i mnogi drugi farmeri širom Evrope:

"Izuzetno je ohrabrujuća činjenica da sistem prepoznaje kojom brzinom prasad jedu, a zatim prilagođava količinu hrane na osnovu grafikona ishrane. Eksperimentisali smo sa parametrima datim u grafikonu i pronašli optimalno rešenje. Sistem je veoma fleksibilan i poseduje mnogo opcija za optimizaciju. Na osnovu našeg iskustva, odlučili smo se za korišćenje Feed Manager-a u svim sekcijama naših stajskih objekata".

Više detalja o ovoj izvanrednoj tehnologiji možete da saznate od stručnjaka ISV Feed&Consulting-a (069/122-88-82, 069/59-44-910).

Home Arhiva Vesti Aktuelno Precizno i pouzdano automatsko podešavanje količine hrane za prasad

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!