U toku je novosadski poljoprivredni sajam: ISV Feed&Consulting na najvećoj agrarnoj smotri u regionu

U toku je je 88. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu.

Uprkos složenim okolnostima, ova grandiozna agrarna smotra i ove godine koncipirana je da svojim raznovrsnim sadržajima zadovolji znatiželju i opravda očekivanja posetilaca: poljoprivrednih proizvođača, stručnjaka i zainteresovanih građana.  

Naša kompanija ISV Feed&Consulting i kroz ovogodišnji sajamski nastup pokazuje napredak u svim segmentima svoje razgranate delatnosti.

Pored značajno obogaćenog asortimana premiksa, koji u velikoj meri doprinose zdravlju i razvoju svinja i goveda, posebnu atrakciju na našem štandu predstavlja oprema za svinjarstvo poznatih svetskih proizvođača (Aco Funki, FM Grupo, Monoflo).

Odgajivači pokazuju veliko interesovanje za hranilice, pojilice i boksove, što je sasvim razumljivo ako se ima u vidu efikasnost ovih rekvizita, bez kojih je nezamislivo moderno svinjarstvo.              

ISV Feed&Consulting, dakle, uspešno ispunjava svoj glavni cilj: doprinosi kontinuiranom razvoju savremenih i ambicioznih farmi.

Home Arhiva Vesti Aktuelno U toku je novosadski poljoprivredni sajam: ISV Feed&Consulting na najvećoj agrarnoj smotri u regionu

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!