Sajam u slici reči; I ovog puta se pokazalo da je dobitna kombinacija: stručnost plus uspešna saradnja


Jednu od finalnih manifestacija i ujedno glavnih atrakcija Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu uvek predstavlja Dan stočara. Tako je bilo i ovog puta.

Među zapažene eksponate na ovoj tradicionalnoj smotri nesumnjivo spadaju i priplodne životinje (suprasne nazimice i nerastovi) koje zajednički promovišu i realizuju ISV Feed&Consulting i farma Beuković.

Ova saradnja bazirana na stručnosti i narednih godina doprineće razvoju brojnih gazdinstava.         

Farma Beuković tradicionalno porodično iskustvo sticala je počev od daleke 1976. godine. Savremena naučna dostignuća koja se primenjuju na ovoj farmi, doprinela su odličnim proizvodnim rezultatima i uspešnom poslovanju farme.

U cilju što bolje ponude kvalitetnih grla postojećim i potencijalnim kupcima, farma je uspostavila tesnu saradnju sa kompanijom ISV iz Mađarske, odsnosno njenom ćerkom firmom u Srbiji ISV Feed&Consulting.

Rezultat ove saradnje je i uvoz novih genotipova svinja sa prestižnih nukleus farmi iz Mađarske. Planskih pripustom sa već postojećim muškim i ženskim grlima, ostvaruje se formiranje više linija, što će i u narednom periodu zadovoljiti potrebe brojnih kupaca za kvalitetnim priplodnim materijalom.

Bliži se kraju 86. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu. Polako se sumiraju utisci.  

Već sada može da se kaže da je, uprkos nepovoljnim vremenskim uslovima i nešto manjoj masovnosti, najveća agrarna smotra u regionu opravdala očekivanja poljoprivrednih proizvođača, stručnjaka i zainteresovanih građana.  

ISV Feed&Consulting je kroz ovogodišnji sajamski nastup pokazao napredak u svim segmentima svoje složene delatnosti.

Svi su mogli da se uvere koliko je obogaćena inače zavidna ponuda premiksa i opreme za svinjarstvo svetskih proizvođača, čiju distribuciju sprovodi ISV Feed&Consulting. 

Naša firma uspešno ispunjava svoj glavni cilj: doprinosi kontinuiranom razvoju modernih farmi.  

(Mnogo fotografija u rubrici Slike na sajtu www.isv.rs) 

Home Arhiva Vesti Aktuelno Sajam u slici reči; I ovog puta se pokazalo da je dobitna kombinacija: stručnost plus uspešna saradnja

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!