Moderan i efikasan rekvizit za komotno držanje krmača i prasadi


Boksovi za prašenje u ponudi firme ISV Feed&Consulting obuhvataju: rešetkasti pod, grejnu ploču, infracrvenu lampu, kutak za prasad, hranilicu i pojilicu za prasad i krmaču, zatim uzdužno i poprečno uklještenje koje se može podešavati u zavisnosti od veličine krmače, sa delom koji sprečava krmaču da brzo i naglo legne i zgnječi prasad.

FM-FUSION uklještenje je neizostavni deo boksa za prašenje.

Napravljen je od čeličnih kružnih cevi, sa toplocinkovanom površinskom zaštitom.

Može se pričvrstiti i na plastični rešetkasti pod i na betonski pod. Ova oprema sadrži bočni pokretni mehanizam koji sprečava krmaču da brzo i naglo legne i zgnječi prasad. Širina se može podešavati. Elementi pojedinačnih kaveza za smeštaj krmača: pregrade, fiberglas korita, hranilica, dozator stočne hrane.

U pojedinim periodima potrebno je na izvesno vreme pridodati 1-2 boksa za prašenje, odnosno za prasad. ISV je u cilju zadovoljavanja ove potrebe, pronašao rešenje u vidu modularne konstrukcije, koja se brzo montira i demontira, a u periodu mirovanja zauzima mali prostor.

U praksi se pokazalo da ovi naši proizvodi izuzetno uspešno mogu da se primene na onim mestima gde zbog određenih razloga nije moguća ili je previše skupa izgradnja bazena za odlaganje tečnog đubriva.

Detaljnije informacije i narudžba putem kontakata na našem sajtu www.isv.rs.

Home Arhiva Vesti Aktuelno Moderan i efikasan rekvizit za komotno držanje krmača i prasadi

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!