U toku je Sajam svinjarstva u Žarkovcu! ISV učestvuje na ovoj prestižnoj smotri


U organizaciji Udruženja proizvođača svinja "Sremac", pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo 15. septembra biće održan drugi po redu Sajam svinjarstva u Žarkovcu.

Svoju ponudu na izložbenom prostoru kod Lovačkog doma u Žarkovcu predstaviće brojni renomirani proizvođači i distributeri opreme za svinjarstvo, hrane, premiksa i dodataka za ishranu svinja, kao i firme iz oblasti klanične industrije.

Eminentni stručnjaci održaće stručna predavanja o aktuelnim temama vezanim za svinjarstvo, a posetiocima sajma predstaviće se i Savez udruženja proizvođača svinja Srbije. Pored toga, biće priređen i prigodan kulturno-zabavni program. 

Svoj štand na ovoj velikoj smotri imaće i naša firma ISV Feed&Consulting, koja će prezentovati bogat asortiman svojih proizvoda.

Posetioci sajma imaće priliku da se upoznaju sa vrhunskom opremom iz naše ponude: boksovima, pojilicama i hranilicama poznatih svetskih proizvođača (FM Grupo, Weda, Monoflo, Agritech, Himel, Loda, Aco Funki) i širokom skalom vrhunskih premiksa.

Nema sumnje da će to biti novo dragoceno iskustvo i prilika za uspostavljanje kontakata sa stručnjacima i proizvođačima iz ove značajne grane stočarstva.   

Home Arhiva Vesti Aktuelno U toku je Sajam svinjarstva u Žarkovcu! ISV učestvuje na ovoj prestižnoj smotri

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!