Veliko interesovanje za opremu za svinjarstvo; čelnici matične firme ISV iz Mađarske takođe posetili sajam


Izrazito nepovoljni vremenski uslovi, koji nimalo ne pogoduju manifestacijama otvorenog tipa, donekle su uticali na dosadašnju posećenost 86. novosadskog Međunarodnog sajma poljoprivrede, ali ipak nisu pokvarili raspoloženje učesnika i posetilaca ove velike smotre, na kojoj itekako ima šta da se vidi.

Raznovrsna ponuda firme ISV Feed&Consulting predstavlja više nego dopadljivu kocku u ogromnom mozaiku tradicionalnog sajma.

Pored značajno obogaćenog asortimana premiksa, koji u velikoj meri doprinose zdravlju i razvoju svinja i goveda, posebnu atrakciju na štandu ove kompanije predstavlja oprema za svinjarstvo poznatih svetskih proizvođača (FM Grupo, Weda, Monoflo, Agritech, Himel, Loda, Aco Funki).            

Odgajivači pokazuju veliko interesovanje za hranilice, pojilice i boksove, što je sasvim razumljivo ako se ima u vidu efikasnost ovih rekvizita.

Tako je, na primer, nezamislivo moderno i efikasno svinjarstvo bez boksova za prašenje i za prasad. Boksove je celishodno koristiti i kod najmanjih farmi, znači već i kod onih, koje imaju samo nekoliko krmača, a kamoli u slučaju većih i razvijenijih gazdinstava. 

Svaki boks se oprema tako da ispuni bar dve najvažnije funkcije: da sačuva prasad u prvim satima i prvim danima života od krmača, odnosno od ugnječenja i gaženja i omogući brz i nesmetan razvoj prasadi. 

Boksovi za prašenje i prasad se već odavno proizvode standardno, a ima ih u raznim modernim varijantama.

I sva ostala oprema čiju distribuciju sprovodi ISV Feed&Consulting, dokazano unapređuje proizvodnju, garantuje odlične rezultate i obezbeđuje zavidnu uštedu na farmama.

Novosadski sajam danas su posetili i Tinde Arendaš, regionalni direktor i predsednik Upravnog odbora ISV-a u Mađarskoj, Zoltan Berenči direktor fabrike ISV-a u Mađarskoj, Lajoš Čoka selekcioner i njihovi saradnici iz matične firme.     

I narednih dana očekuje se uspešan nastup ISV-a na ovoj smotri, koja će u slučaju malo boljeg vremena dodatno dobiti na masovnosti.  

(Više fotografija u rubrici Slike na sajtu www.isv.rs)

Home Arhiva Vesti Aktuelno Veliko interesovanje za opremu za svinjarstvo; čelnici matične firme ISV iz Mađarske takođe posetili sajam

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!