Jubilej firme ISV Feed&Consulting: Deset godina na putu uspeha sa našim vernim poslovnim patnerima!


Naša kompanija ISV Feed&Consulting danas obeležava značajan jubilej: deset godina poslovanja.

Pre tačno jedne decenije krenuli smo putem nezadrživog razvoja, stalno proširujući delatnost, odnosno dijapazon naših proizvoda i usluga, a sve u skladu sa potrebama poljoprivrednih proizvođača koji su postali naši verni i dragoceni poslovni partneri.  

Firma ISV Zrt. iz Mađarske pre deset godina osnovala je preduzeće u Srbiji - ISV Feed&Consulting Subotica. Od osnivanja do danas sa uspehom primenjujemo isti način rada i pružanja usluga klijentima kao u našoj matičnoj firmi.

Pored impresivne palete vrhunskih premiksa izbalansiranog, blagotvornog sastava koji obiluju vitaminima i mineralnim materijama, i kao takvi u presudnoj meri utiču na zdravlje životinja, a samim tim i na efikasnu i profitabilnu proizvodnju, našim komitentima nudimo i brojne druge sadržaje.

ISV Feed&Consulting je u prethodnom periodu, između ostalog, izrastao u istaknutog distributera najmodernije opreme za svinjarstvo poznatih svetskih proizvođača kao što su Aco Funki, FM Grupo, Monoflo, Agritech, Himel, Loda itd. Savremena tehnologija doprinela je procvatu mnogih farmi u Vojvodini, Mačvi pa i šire.

Značajan segment našeg poslovanja čini i prodaja priplodnih životinja i obezbeđivanje semena nerastova vrhunskog kvaliteta putem funkcionisanja Centra za veštačko osemenjavanje, kao i delovanje osnovne odgajivačke organizacije i službe za matičenje.

Razgranata savetodavna aktivnost takođe pomaže odgajivačima da razreše sve dileme sa kojima se suočavaju tokom proizvodnje.

Pored svega navednog, ISV Feed&Consulting uveo je inovacije u držanju svinja na farmama kojima upravlja. Ove novine će, verujemo, poslužiti kao putokaz proizvođačima u uspostavljanju još racionalnijeg i ekonomičnijeg odgoja.

Svim našim cenjenim poslovnim partnerima zahvaljujemo se na dosadašnjoj saradnji u nadi da ćemo i u narednim godinama i decenijama ostvariti zajednički cilj: unapređenje proizvodnje i postavljanje čvrstih temelja za sigurnu budućnost!

Home Arhiva Vesti Aktuelno Jubilej firme ISV Feed&Consulting: Deset godina na putu uspeha sa našim vernim poslovnim patnerima!

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!