Proslava jubileja i ispraćaj poslovne godine ISV-a: Postavljeni čvrsti temelji sigurne budućnosti


U Hotelu "Galleria" u Subotici održana je prigodna svečanost povodom značajnog jubileja: 50. godišnjice osnivanja Kompanije ISV Zrt. iz Mađarske i ispraćaja uspešne poslovne godine ćerke firme ISV Feed&Consulting Subotica.

Manifestaciju su svojim prisustvom i ovog puta uveličali Laslo Imre, generalni direktor matične firme ISV i Tinde Arendaš, regionalni direktor i predsednik Upravnog odbora ISV-a u Mađarskoj kao i ostali čelnici pomenutog preduzeća.

Goran Šećerov, direktor ćerke firme ISV-a sumirao je rezultate ostvarene u ovoj godini. Između ostalog, istakao je da je u 2018. godini sprovedena izgradnja, rekonstrukcija i osavremenjivanje objekata na brojnim gazdinstvima.

Na tim farmama montirana je najmodernija oprema za svinjarstvo koju distribuira ISV Feed&Consulting Subotica.

Istaknuti uspesi i ekspanzija u ovoj oblasti u presudnoj meri su doprineli zapaženom rastu finansijskih pokazatelja firme. Samim, tim pokazala se potreba i otvorena je mogućnost za prijem nove radne snage.

U isto vreme prošle godine broj zaposlenih iznosio je 18, dok je ove godine povećan na čak 36.

Uvedena je i usluga projektovanja farmi koju će, kako se očekuje, proizvođači i naredne godine intenzivno koristiti.

Centar za veštačko osemenjavanje takođe je uspešno funkcionisao. Na to je uticalo i osvežavanje fonda životinja. Priplodni nerastovi sa manjim učinkom u dva navrata su zamenjeni novim jedinkama.

U ostalim sektorima firme takođe su ostvareni uspesi pa se sa opravdanim optimizmom kreće u novu poslovnu godinu.                  

A sada sledi mali osvrt na proteklih pet decenija kompanije ISV Zrt.

Osnovana je 1968. godine. Razvojni put ove firme usko je povezan sa istorijatom poljoprivrede u Mađarskoj. Ime-skraćenica potiče od prvobitnog naziva preduzeća (Iparszerű Sertéstartó Termelőszövetkezetek Közös Vállalkozása - Zajedničko preduzeće proizvodnih zadruga za industrijsko svinjarstvo). ISV je istovremeno je i skraćenica za našu krilaticu: Inovacija, stručnost, vizija!

Kompanija je u početku gradila i opremala specijalizovane farme, po tadašnjoj najmodernijoj tehnologiji.

Stručnjaci ISV Zrt. su u proteklom višedecenijskom periodu učestvovali u izgradnji oko 150 farmi velikog kapaciteta.

Ova ugledna kompanija 2012. godine osnovala je svoje preduzeće u Srbiji - ISV Feed&Consulting Subotica. Od osnivanja do danas sa uspehom je primenjen isti način rada i pružanja usluga klijentima kao u Mađarskoj.

Osnovnu delatnost firme ISV Feed&Consulting čine: prodaja najmodernije opreme za svinjarstvo, koja je za kratko vreme doživela pravi procvat, distribucija kvalitetnih premiksa za svinje i goveda, savetodavna aktivnost, prodaja priplodnih životinja i obezbeđivanje reprodukcionog materijala putem fukcionisanja Centra za veštačko osemenjavanje.

Na slici: Goran Šećerov u razgovoru sa rukovodiocima matične firme i klijentima na svečanosti povodim ispraćaja poslovne godine

(Više fotografija u rubrici Slike na sajtu www.isv.rs) 

Home Arhiva Vesti Aktuelno Proslava jubileja i ispraćaj poslovne godine ISV-a: Postavljeni čvrsti temelji sigurne budućnosti

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!