Veličanstvena agrarna manifestacija: od prvog dana zavidna posećenost štanda ISV-a

U toku je 85. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu - najveća smotra agrobiznisa u jugoistočnoj Evropi.

Veliko interesovanje prati i ovogodišnju manifestaciju. Na Sajmištu se nalazi preko 1.500 izlagača iz tridesetak zemalja.

Uprkos ne baš idealnim vremenskim uslovima, već prvog dana okupio se zavidan broj stručnjaka, proizvođača i zainteresovanih građana.

Posetioci imaju priliku da uživaju u šarenilu kvalitetne, savremene poljomehanizacije.

Sajam će trajati do 21. maja.       

Firma ISV Feed&Consulting kao stalni učesnik sajma, privukla je pažnju svojom bogatom ponudom.  

Pored proširenog asortimana vrhunskih premiksa i opreme za svinjarstvo poznatih svetskih proizvođača kao što su FM Grupo, Monoflo, Agritech, Himel, Loda, Aco Funki itd, u ponudi se nalaze i priplodne životinje najboljih karakteristika sa poznate farme Beuković.

Posebno veliku pažnju privlače pojilice, hranilice, boksovi i ostala najmodernija oprema za svinjarstvo. Prisutni proizvođači imaju idealnu priliku da na licu mesta steknu uvid u tehnologiju tečnog hranjenja.

Na štandu ISV-a nalazi se i proizvod Biopacker renomiranog finskog proizvođača opreme za gnječenje i skladištenje žitarica Murska, koji sadrži široki odvod za pakovanje i puž velikog kapaciteta, tako da kamenje, komadi drva i drugi predmeti ne ugrožavaju proces pakovanja.

Sve u svemu, narednih dana na štandu ISV-a očekuje se sklapanje niz uspešnih poslova i uspostavljanje brojnih kontakata sa odgajivačima svinja i goveda, koji žele da osavremene svoju proizvodnju.

Štand ISV-a nalazi se ispred Hale 23, prema Hipodromu.

(Više slika u rubrici Galerija)

Home Arhiva Vesti Aktuelno Veličanstvena agrarna manifestacija: od prvog dana zavidna posećenost štanda ISV-a

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!