Oprema bez premca u ponudi ISV-a

Istaknuto mesto u impresivnoj ponudi firme ISV Feed&Consulting koja garantuju odlične rezultate na farmama, svakako zauzima i oprema za svinjarstvo najpoznatijih svetskih proizvođača kao što je, između ostalog, WEDA iz Nemačke.    

U rubrici Oprema za svinjarstvo na sajtu www.isv.rs možete se upoznati sa svim potrebnim detaljima, a za još bliže informacije obratite se na telefon: 069/59-44-910.

Osim podataka vezanih za postojeću vrhunsku opremu, u kontinuitetu ćemo vas informisati o svim novim rekviztima kojima će se obogaćivati naš asortiman.

Pored tekstova, u pomenutoj rubrici nalazi se i galerija proizvoda kojima brzo i lako  možete unaprediti vašu proizvodnju.

Donji citat iz pomenute rubrike delimično odslikava bogat izbor i jedinstveni kvaliet ponuđene opreme.        

"Neizostavni faktori ekonomičnog odgoja svinja jesu adekvatni i dobro opremljeni boksovi za prašenje i za prasad. U skladu sa evropskim standardima, boksove za prašenje nudimo u tri dimenzije (širina, dužina) 1.6x2.4, 1.7x2.4, 1.8x2.4 m. Veličinu boksova za prasad podešavamo po potrebi, imajući u vidu najnovije propise, po kojima je: 1 prase = 0,3 m2 prostora.

Boks za prašenje WEDA obuhvata: rešetkasti pod, grejnu ploču, infracrvenu lampu, kutak za prasad, hranilicu i pojilicu za prasad i krmaču, zatim uklještenje uzduž i popreko, prilagođeno krmači sa delom koji sprečava krmaču da brzo i naglo legne i zgnječi prasad".

Home Arhiva Vesti Aktuelno Oprema bez premca u ponudi ISV-a

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!