Bogata ponuda ISV-a na Sajmu "Expo 2019" u Bačkoj Topoli


Firma ISV Feed&Consulting učestvuje na još jednoj respektabilnoj manifestaciji, na kojoj će narednih dana prezentovati svoju bogatu ponudu.  

U Bačkoj Topoli se u periodu od 6. do 8. septembra u hali i oko hale JP "Tržnica" u Bačkoj Topoli održava 16. po redu tradicionalni Sajam poljoprivrede i privrede.  

Ova smotra predstavlja odličnu priliku da se na jednom mestu okupi veliki broj poslovnih ljudi, proizvođača, kupaca, korisnika usluga i građana, da se razmene ideje, iskustva i uspostave novi kontakti.

Višegodišnja tradicija održavanja sajma i sve veći broj kako domaćih, tako i stranih izlagača, svedoči o značaju i ulozi ovog događaja. Na sajmu učestvuju poljoprivredni proizvođači, firme koje se bave raznim granama poljoprivede i mnogi drugi privredni subjekti.

Očekuje se da ponuda ISV-a i na Sajmu Expo 2019 naiđe na veoma pozitivan odjek. Razloge za optimizam treba tražiti u činjenici da je ISV i u proteklom periodu uveo niz novina koje unapređuju stočarsku proizvodnju.

Proširen je inače bogat asortiman kvalitetnih premiksa i obezbeđena oprema za svinjarstvo poznatih svetskih proizvođača: najmoderniji boksovi, pojilice, hranilice i drugi rekviziti.

Posetioci sajma biće u prilici da se upoznaju i sa svim detaljima vezanim za funkcionisanje Centra za veštačko osemenjavanje koji je ISV otvorio upravo u Bačkoj Topoli.

Dođite i Vi na Sajam Expo 2019 i upoznajte se sa ponudom ISV-a!

  

Home Arhiva Vesti Aktuelno Bogata ponuda ISV-a na Sajmu "Expo 2019" u Bačkoj Topoli

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!