Nikada bogatija ponuda ISV-a na Međunarodnom sajmu poljoprivrede!


Nakon pompeznog otvaranja počeo je 86. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu. Kao što je poznato, reč je o najvećoj smotri agrobiznisa u jugoistočnoj Evropi.Ovogodišnju manifestaciju, kao i prethodne, prati zavidno interesovanje, u skladu sa reputacijom izlagača.

Svoje eksponate na Sajmištu izložilo je preko 1.500 firmi iz tridesetak zemalja.

Već prvog dana postalo je očigledno će sajam predstavljati nezaboravan doživljaj i dragoceno iskustvo za ogroman broj stručnjaka, proizvođača i zainteresovanih građana. Kompanija ISV Feed&Consulting kao stalni učesnik sajma, privlači pažnju svojom impresivnom ponudom, koja nikada nije bila bogatija.  

Posetioci, između ostalog, imaju priliku da se upoznaju sa novom, značajno proširenom paletom vrhunskih premiksa izbalansiranog, blagotvornog sastava koji obiluju vitaminima i mineralnim materijama, i kao takvi u presudnoj meri utiču na zdravlje životinja, a samim tim i na efikasnu i profitabilnu proizvodnju.

ISV Feed&Consulting je u prethodnom periodu izrastao u istaknutog distributera najmodernije opreme za svinjarstvo poznatih svetskih proizvođača kao što su FM Grupo, Weda, Monoflo, Agritech, Himel, Loda, Aco Funki, u šta mogu da se uvere posetioci ove velike smotre.

Ne čudi veliko interesovanje za pojilice, hranilice, boksove i sve ostale rekvizite koji dokazano unapređuju proizvodnju na farmama svinja. Prisutni proizvođači imaju idealnu priliku da na licu mesta steknu uvid u tehnologiju tečnog hranjenja.

Pored navedenog, u ponudi ISV-a i ove godine nalaze se priplodne životinje najboljih karakteristika sa farme Beuković. Na ovoj farmi obavlja se odgoj priplodnih nazimica i nerastova u čistoj rasi: veliki jorkšir, landras i durok. ISV i farma Beuković su dugogodišnji uspešni partrneri.

Asortiman ISV-a predstavlja pravu atrakciju za sve ambiciozne odgajivače svinja i goveda, koji žele da osavremene svoju proizvodnju.

Uverite se i Vi u jedinstveni kvalitet eksponata na štandu ISV-a ispred Hale 23, prema Hipodromu.

Sajam traje do 17. maja.

(Više fotografija u rubrici Slike, na sajtu www.isv.rs)

Home Arhiva Vesti Aktuelno Nikada bogatija ponuda ISV-a na Međunarodnom sajmu poljoprivrede!

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!