Postanite i Vi deo našeg tima! ISV-u potrebni komercijalisti na terenu Južne Bačke, Srema i Mačve!


Ako ste ambiciozni, komunikativni, željni dokazivanja i uspeha u obavljanju poslova KOMERCIJALISTE NA TERENU (za Južnobački okrug, Srem i Mačvu) u modernoj kompaniji koja se bavi distribucijom visokokvalitetnih premiksa i vrhunske opreme za svinjarstvo, Vaše mesto je u našem timu.

Kompanija ISV Feed&Consulting Subotica se iz dana u dan razvija i proširuje svoju delatnost, kapacitete i dijapazon svojih usluga i proizvoda, pa je samim tim prisutna i potreba za prijem novih komercijalista na terenu, koji će svojim trudom i angažmanom doprineti rezultatima firme i ujedno svojoj ličnoj afirmaciji.

Opis posla: poznavanje proizvodnog asortimana, razvoj kontakata sa kupcima, realizacija i naplata, savetovanje kupaca o primeni proizvoda, prednostima i učinkovitosti, unapređenje odnosa sa kupcima, održavanje prodajne mreže, prezentacija proizvodnog programa, praćenje proizvodnih rezultata na farmama, obilazaka farmi, preporuke i savetovanja, ostvarivanje plana prodaje, pripremanje izveštaja o realizovanim aktivnostima.

Uslovi:

- najmanje srednja stručna sprema

- vozačka dozvola B kategorije, aktivan vozač

- dobre veštine komunikacije, organizacije posla i prioriteta

- poželjno iskustvo u radu na terenu i prodaji hrane za životinje.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Rok za konkurisanje: 17.04.2019.

Molbe slati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Home Arhiva Vesti Aktuelno Postanite i Vi deo našeg tima! ISV-u potrebni komercijalisti na terenu Južne Bačke, Srema i Mačve!

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!