Zadovoljstvo na licima posetilaca i izlagača; čelnici matične firme ISV iz Mađarske takođe posetili sajam

 

Zahuktava se atmosfera na 85. novosadskom Međunarodnom sajmu poljoprivrede. Mnoštvo raznovrsnih eksponata na prostoru sajmišta ne ostavlja ravnodušnim mnogobrojne posetioce najveće regionalne smotre agrarnih dostignuća.

Ponuda firme ISV Feed&Consulting predstavlja više nego dopadljivu kocku u ovom ogromnom mozaiku.

Asortiman premiksa iz ponude ove kompanije u proteklom periodu značajno je obogaćen novim proizvodima, koji u velikoj meri doprinose zdravlju i razvoju svinja i goveda.

Glavnu atrakciju na štandu ISV Feed&Consulting-a ipak predstavlja oprema za svinjarstvo poznatih svetskih proizvođača.             

Odgajivači pokazuju veliko interesovanje za hranilice, pojilice, boksove kao i za Biopacker (proizvod finskog proizvođača opreme za gnječenje i skladištenje žitarica Murska).

Rekviziti čiju distribuciju sprovodi ISV Feed&Consulting, dokazano unapređuju proizvodnju, garantuju odlične rezultate i obezbeđuju zavidnu uštedu na farmama. 

Posebno oduševljenje među posetiocioma sajma izazvale su priplodne životinje najboljih karakteristika sa poznate farme Beuković. One se takođe nalaze u ponudi ISV-a.

Novosadski sajam posetili su i Tinde Arendaš, regionalni direktor i predsednik Upravnog odbora ISV-a u Mađarskoj i Laslo Imre, generalni direktor matične firme i ostali rukovodioci ISV-a kao i predstavnici Udruženja odgajivača čistokrvnih rasa svinja iz Mađarske.     

I narednih dana očekuje se upečatljiv nastup ISV-a na ovoj velikoj smotri.

Na slici: Tinde Arendaš, regionalni direktor i predsednik Upravnog odbora ISV-a u Mađarskoj i Laslo Imre, generalni direktor matične firme ISV

(Više slika u rubrici Galerija na sajtu www.isv.rs)

Home Arhiva Vesti Aktuelno Zadovoljstvo na licima posetilaca i izlagača; čelnici matične firme ISV iz Mađarske takođe posetili sajam

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!