Oprema za svaku modernu farmu svinja

Pored truda, znanja, iskustva, želje za napretkom i kvalitetnih životinja, osnovni preduslov uspešnog i ekonomičnog svinjarstva svakako je i moderna oprema prilagođena najnovijim trendovima.

Firma ISV Feed&Consulting spremna je da opremi vašu farmu svim elementima potrebnim da nadmašite dosadašnje rezultate i nastavite putem nezadrživog razvoja.     

Neizostavni faktori ekonomičnog odgoja svinja, između ostalog, jesu adekvatni i dobro opremljeni boksovi za prašenje i za prasad. U skladu sa evropskim standardima, boksove za prašenje nudimo u tri dimenzije (širina, dužina) 1.6x2.4, 1.7x2.4, 1.8x2.4 m. Veličinu boksova za prasad podešavamo po potrebi, imajući u vidu najnovije propise, po kojima je: 1 prase = 0,3 m2 prostora.

Boks za prašenje WEDA obuhvata: rešetkasti pod, grejnu ploču, infracrvenu lampu, kutak za prasad, hranilicu i pojilicu za prasad i krmaču, zatim uklještenje uzduž i popreko, prilagođeno krmači sa delom koji sprečava krmaču da brzo i naglo legne i zgnječi prasad".

O detaljima možete da se informišete putem rubrike Oprema za svinjarstvo na našem sajtu (www.isv.rs).

Home Arhiva Vesti Aktuelno Oprema za svaku modernu farmu svinja

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!