Rezime poslovne godine ISV-a: Na putu nezadrživog razvoja

Tradicionalna svečanost povodom ispraćaja još jedne poslovne godine za pamćenje okupila je stručnjake i saradnike kompanije ISV Feed&Consulting i, naravno, mnogobrojne verne poslovne partnere - poljoprivredne proizvođače.

Manifestaciju održanu u "Vili Majur" svojim prisustvom i ovog puta su uveličali Laslo Imre, generalni direktor matične firme ISV i Tinde Arendaš, regionalni direktor i predsednik Upravnog odbora ISV-a u Mađarskoj kao i drugi gosti iz pomenutog preduzeća.

Okupljenima se obratio Goran Šećerov, direktor subotičke ćerke firme ISV-a. On je u svom govoru ukazao na širok spektar proizvoda i usluga, koji se iz godine u godinu obogaćuje novim sadržajima. Kompleksna ponuda ove firme iziskivala je i značajno proširenje kapaciteta i prostora za skladištenje, koje će i u narednom periodu biti nastavljeno.  

Prema direktorovim rečima, očekuje se dalji razvoj u svim segmentima poslovanja, a naročito u distribuciji i primeni opreme za svinjarstvo, koja će u značajnoj meri doprineti unapređivanju proizvodnje na brojnim farmama. Naravno, veliki koraci predstoje i u oblasti ishrane svinja i goveda (premiksi), genetici (Centar za veštačko osemenjavanje svinja) i obezbeđivanju kvalitetnih priplodnih životinja.     

Prisutnima se obratio i Čaba Lukač, rukovodilac subotičke filijale banke OTP koji je, između ostalog, ponudio pomoć prilikom konkurisanja za bespovratna sredstva iz IPARD fondova EU, koja će napokon biti dostupna tokom naredne godine. Predočio je i ostale mogućnosti i usluge koje ova banka pruža poljoprivrednicima.

Zatim je usledilo druženje proizvođača i rukovodilaca fime ISV.

(Više slika u rubrici Galerija na sajtu www.isv.rs). 

Home Arhiva Vesti Aktuelno Rezime poslovne godine ISV-a: Na putu nezadrživog razvoja

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!