Izvučeno ime pobednika sedmog kola nagradne igre ISV-a: dobitnik nerasta je Zoltan Sabo iz Bajše! Počelo je osmo kolo!

Na kraju sedmog kola velike nagradne igre firme ISV Feed&Consulting sreća se osmehnula Zoltanu Sabou iz Bajše. Njemu je pripao super elitni nerast. Uskoro će biti obavešten o preuzimanju. Čestitamo!

Ujedno je počelo osmo kolo nagradne igre. Pravila su nepromenjena. Da se podsetimo:

Za učešće je potrebna samo registracija. Jednim klikom na sliku u gornjem delu početne strane na sajtu www.isv.rs otvara se obrazac za registraciju, u koji učesnik unosi svoje osnovne podatke. Ovaj postupak iziskuje svega minut-dva.

Molimo Vas da obratite pažnju na sledeće:

- oni koji su učestvovali u prethodnim kolima nagradne igre, treba PONOVO da se registruju kako bi stekli pravo učešća u osmom kolu;

- oni koji nisu učestvovali u dosadašnjim kolima, naravno, mogu da se uključe u osmo kolo;   

- pravo učešća imaju samo one osobe koje su BAR JEDNOM kupile neki od proizvoda iz ponude firme ISV Feed&Consulting ili koristile njene usluge. 

Nagrada je priplodni nerast vrhunskih karakteristika!

Nagradna igra se završava svakog 30. u tekućem mesecu.

Nakon toga obaveštavamo učesnike o rezultatu izvlačenja, odnosno imenu srećnog dobitnika. Odmah zatim kreće novi ciklus nagradne igre. Dakle, svakog meseca dodeljujemo jednog priplodnog nerasta.

Svim učesnicima želimo mnogo sreće!

Home Arhiva Vesti Aktuelno Izvučeno ime pobednika sedmog kola nagradne igre ISV-a: dobitnik nerasta je Zoltan Sabo iz Bajše! Počelo je osmo kolo!

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!