Spuštena zavesa na novosadski sajam: nastup ISV-a za pamćenje

Završen je 84. Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu. Ova veličanstvena smotra opravdala je očekivanja domaćih učesnika, gostiju iz brojnih svetskih zemalja i mnogobrojnih posetilaca: poljoprivrednika, agrarnih stručnjaka i zainteresovanih građana.  

ISV Feed&Consulting i kroz ovogodišnji sajamski nastup demonstrirao je napredak u svim oblastima svoje kompleksne delatnosti.

Povećana je inače bogata ponuda premiksa koji imaju svoje sigurno mesto na mnogim farmama.

Oprema za svinjarstvo svetskih proizvođača: Weda iz Nemačke, Fm iz Španije i drugih privukla je posebno veliku pažnju posetilaca štanda ISV-a.

Sa velikim uspehom odvijala se i prezentacija i prodaja priplodnih nazimica i nerastova impresivnih karakteristika, u saradnji sa farmom Beuković.

Sklopljeni su mnogi poslovi, postavljeni i učvršćeni temelji saradnje sa postojećim i potencijalnim poslovnim partnerima.  

I ovogodišnji sajam potvrdio je da ISV u kontinuitetu doprinosi razvoju farmi, odnosno ekonomičnoj i efikasnoj proizvodnji. 

(Više slika u rubrici Galerija na sajtu www.isv.rs)

Home Arhiva Vesti Aktuelno Spuštena zavesa na novosadski sajam: nastup ISV-a za pamćenje

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!