ISV i farma Beuković prezentovali moćne priplodne životinje na Sajmu

 

Jednu od glavnih atrakcija Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu uvek predstavlja Dan stočara. Tako je bilo i ove godine.

Među zapažene eksponate na ovoj tradicionalnoj manifestaciji nesumnjivo spadaju i priplodne životinje (suprasne nazimice i nerastovi) koje zajednički promovišu i realizuju ISV Feed&Consulting i farma Beuković.

Ova saradnja bazirana na stručnosti i idealnom skladu, i narednih godina doprineće razvoju brojnih gazdinstava. ISV uspešno sarađuje i sa farmom Živinostok, koja je takođe prisutna na sajmu.

Što se farme Beuković tiče, tradicionalno porodično iskustvo još od daleke 1976. godine pa do danas i savremena naučna dostignuća koja se primenjuju na ovoj farmi, doprinela su odličnim proizvodnim rezultatima i uspešnom poslovanju farme.

U cilju što bolje ponude kvalitetnih grla postojećim i potencijalnim kupcima, farma je uspostavila tesnu saradnju sa kompanijom ISV iz Mađarske, odsnosno njenom ćerkom firmom u Srbiji ISV Feed&Consulting.

Rezultat ove saradnje je i uvoz novih genotipova svinja sa prestižnih nukleus farmi iz Mađarske. Planskih pripustom sa već postojećim muškim i ženskim grlima, ostvaruje se formiranje više linija, što će i u narednom periodu zadovoljiti potrebe brojnih kupaca za kvalitetnim priplodnim materijalom.

(Više slika u rubrici Galerija na sajtu www.isv.rs)

Home Arhiva Vesti Aktuelno ISV i farma Beuković prezentovali moćne priplodne životinje na Sajmu

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!