Velike gužve ispred štanda ISV-a; posetioci oduševljeni opremom

Atraktivna ponuda, obilje najraznovrsnijih eskponata i veoma povoljni vremenski uslovi prete da obore rekord posećenosti u dugoj istoriji novosadskog Međunaradnog sajma poljoprivrede.

Blistava kocka u ovom ogromnom agrarnom mozaiku nesumnjivo je i štand firme ISV Feed&Consulting.

Svi proizvodi iz asortimana ISV-a privukli su pažnju velikog broja posetilaca, a pravi hit predstavlja oprema za svinjarstvo.

Svaki ozbiljan farmer zna da su preduslovi uspešne proizvodnje kvalitetna stočna hrana i savremena oprema. U ponudi ISV-a se, pored dokazano kvalitetnih premiksa, nalazi i prvoklasna oprema za svinjarstvo čuvenih svetskih proizvođača.

Na primer, hranilica WEDA XtraFeeder S za prasad do 35 kilograma, proizvedena od plastike i nerđajućeg čelika, služi za hranjenje 50 komada prasadi suvom hranom. Ona sadrži 8 hranidbenih mesta i 4 mesta za pojilice. Konstrukcija hranilice napravljena je tako da iskorišćenost hrane bude maksimalno ekonomična.

Hranilica FM GRAN-MAX-1 pogodna je za hranjenje 60 komada prasadi težine do 25 kilograma, odnosno 35-45 komada tovljenika do 100 kilograma. Sadrži i duguljasti valjak i 2 niple za vlaženje hrane i pojenje svinja.

Hranilica WEDA EcoFeeder za prasad i tovljenike od 6 do 120 kilograma, proizvedena od plastike i nerđajućeg čelika, služi za hranjenje 35 komada svinja suvom hranom. Na duguljastoj tacni nalaze se i 2 niple za vlaženje hrane i pojenje svinja. Rukovanje i čišćenje je jednostavno.

To su samo neki od primera iz bogate ponude firme ISV Feed&Consulting, koja se konstantno proširuje novim rekvizitima.   

Posetite i Vi štand ISV-a, koji se nalazi ispred Hale 23, prema Hipodromu.

(Više slika u rubrici Galerija na sajtu www.isv.rs)

Home Arhiva Vesti Aktuelno Velike gužve ispred štanda ISV-a; posetioci oduševljeni opremom

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!