Na štandu ISV-a: oprema za svinjarstvo u žiži interesovanja

Na 84. novosadskom Međunarodnom sajmu poljoprivrede, između ostalog, u toku je realizacija velikih poslova vezanih za opremu za svinjarstvo, koja se nalazi u ponudi firme ISV Feed&Consulting. Moderni proizvođači itekako su svesni uloge i značaja naučnih dostignuća u stočarstvu.

O tome svedoči i sve veća gužva ispred štanda ISV-a, na kome se nalaze savremeni rekviziti poznatih svetskih proizvođača poput kompanija Weda iz Nemačke, Fm iz Španije i drugih.            

Odgajivači pokazuju sve veće interesovanje za opremu za tečno hranjenje svinja. Njena primena dokazano unapređuje proizvodnju, garantuje odlične rezultate, a uz sve to obezbeđuje i zavidnu uštedu.    

Putem ove tehnologije postiže se povoljan utrošak hrane i istovremeno povećava prirast. Inače, svinje radije konzumiraju tečnu nego suvu hranu.

O ekonomičnosti pomenute tehnologije govori i činjenica da njena upotreba  podrazumeva i korišćenje nusproizvoda drugih industrija (pivski treber, tečna surutka itd.).

Pošto je ceo sistem tečnog hranjenja u potpunosti automatizovan, mnogo se štedi i na vremenu. Drugim rečima, proizvođači uz manje napora, na praktičan i komotan način postižu bolje efekte nego ranije.  

Učešće ISV-a na Sajmu poljoprivrede doprineće da ova sjajna tehnologija zaživi na mnogim domaćim farmama.   

(Više slika u rubrici Galerija na sajtu www.isv.rs)         

Home Arhiva Vesti Aktuelno Na štandu ISV-a: oprema za svinjarstvo u žiži interesovanja

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!