Specijalni proizvodi za očuvanje zdravlja krava

ISV Feed&Consulting nudi impresivan asortiman specijaliteta, koji doprinose odličnim rezultatima u govedarstvu, odnosno proizvodnji mleka. Između ostalog, to su:

- Kovin 50 koncentrat sintetičkih proteina za predsmeše za krave u laktaciji. Sadrži:  mineralna hraniva, proizvode industrije alkohola i vrenja, biljne ekstrakte, antioksidanse i konzervanse. Namenjen je za obogaćivanje hrane preživara proteinima.

- Glicerin 80% aditiv koji kod preživara povećava nivo šećera u krvi i doprinosi prevenciji ketoze. Značajno utiče na povećanje energetske vrednosti i omogućava konzervisanje stočne hrane i pored vlage od 20-30 %. 

- Hidropalm dodatak stočnoj hrani, koji sadrži hidrogenizovane masne kiseline palminog ulja. Upotrebom ovog proizvoda se kod krava u laktaciji nadoknađuje energija potrebna za proizvodnju mleka.

- Magnapac dodatak stočnoj hrani, koji sadrži masne kiseline palminog ulja, kalcijum oksid i vodu. Takođe utiče da se kod krava u laktaciji nadoknadi energija potrebna za proizvodnju mleka.

Ove specifične proizvode možete naručiti putem kontakata na sajtu www.isv.rs.

Home Arhiva Vesti Aktuelno Specijalni proizvodi za očuvanje zdravlja krava

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!