Predstavljamo pobednika 4. kola naše nagradne igre: pravi primer poletnog i perspektivnog proizvođača

Dobitniku četvrtog kola velike nagradne igre ISV Feed&Consulting-a, kao i njegovim prethodnicima, pripao je nerast vrhunskih osobina.

Kako smo Vas već obavestili, sreća se ovog puta osmehnula Janošu Černaku mlađem iz Utrina, koji uprkos svojoj mladosti, ostvaruje zapažene rezultate u oblasti svinjarstva gde je stekao reputaciju ambiciznog i modernog proizvođača sa mnogo znanja, elana i energije. Njegovom razvoju svakako je doprinela i bogata porodična tradicija u ovoj grani poljoprivrede.

Perspektivni proizvođači poput Černaka mlađeg predstavljaju ozbiljan oslonac i stub vojvođanskog agrara. Dakle, nema sumnje da je nagrada ISV-a i ovog puta završila u pravim rukama.

Inače, u toku je peto kolo naše nagradne igre.              

Registrujte se i Vi i postanite vlasnik vrhunskog nerasta! Propozicije nagradne igre nalaze se na sajtu www.isv.rs. 

Na slici (s leva na desno): Žombor Elveđi, stručnjak ISV-a i Janoš Černak mlađi    

Home Arhiva Vesti Aktuelno Predstavljamo pobednika 4. kola naše nagradne igre: pravi primer poletnog i perspektivnog proizvođača

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!