Još samo tri dana do kraja trećeg kola nagradne igre ISV-a! Registrujte se i Vi na sajtu www.isv.rs i pobedite!

U toku je treće kolo nagradne igre firme ISV Feed&Consulting, u kojoj mogu da učestvuju svi poslovni partneri, odnosno svaka osoba koja je bar jednom kupila neki od proizvoda iz ponude ove firme ili koristila njene usluge.

Ako to još nije niste učinili, u naredna tri dana možete da se uključite u treće kolo.   

Za učešće je potrebna samo registracija. Jednim klikom na sliku u gornjem delu početne strane na sajtu www.isv.rs otvara se obrazac za registraciju, u koji učesnik unosi svoje osnovne podatke. Ovaj postupak iziskuje svega minut-dva.

Nagrada je priplodni nerast vrhunskih karakteristika!

Nagradna igra se završava svakog 30. u tekućem mesecu.

Nakon toga, obavestićemo učesnike o rezultatu izvlačenja, odnosno imenu srećnog dobitnika. Odmah zatim kreće novi ciklus nagradne igre. Dakle, svakog meseca dodeljujemo jednog priplodnog nerasta.

Svim učesnicima želimo mnogo sreće!

Home Arhiva Vesti Aktuelno Još samo tri dana do kraja trećeg kola nagradne igre ISV-a! Registrujte se i Vi na sajtu www.isv.rs i pobedite!

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!