Poštovani proizvođači, posetioci našeg sajta i Facebook stranice!

Protekle godine smo, kao i pre toga, nastojali da pružimo detaljan uvid u široku lepezu proizvoda i usluga firme ISV Feed&Consulting vezanih za moderno svinjarstvo i govedarstvo. Redovno smo pratili nove trendove u stočarstvu i u kontinuitetu vas informisali o društvenim pojavama koje utiču na rad i rezultate poljoprivrednih proizvođača.   

Stabilna čitanost i povoljna reagovanja čitalačke publike daju nam za pravo da naš sajt i Facebook stranicu okarakterišemo kao pouzdan portal, odnosno neku vrstu agrarnih dnevnih novina. Značajne zasluge za to, naravno, pripadaju i našim čitaocima  koji su nas svojim posetama, reagovanjima i sugestijama podstakli na još bolji učinak i učestvovali u oblikovanju našeg medija.

Posećujte nas kao i do sada - svaki dan, i uputite svoje poznanike na naše sadržaje. Računamo na vas.

U narednom razdoblju poseban akcenat stavićemo na informacije o premiksima namenjenim farmama svinja i goveda, ponudi našeg Centra za veštačko osemenjavanje, izvanrednim priplodnim životinjama i izuzetnoj opremi za svinjarstvo distribuiranoj od strane naše firme ISV Feed&Consulting - dakle, brojnim faktorima koji doprinose unapređenju proizvodnje. Naravno, neće izostati ni najsvežije vesti i korisni saveti iz sveta poljoprivrede, a pre svega stočarstva. Kao što je poznato, pokrenuli smo i veliku nagradnu igru. 

U novoj godini Vam želimo mnogo uspeha na putu ka postizanju respektabilnih proizvodnih rezultata na visokom evropskom nivou!

ISV Feed&Consulting

Home Arhiva Vesti Aktuelno Poštovani proizvođači, posetioci našeg sajta i Facebook stranice!

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!