Aktuelno

Iskoristite priliku: unapredite vođenje Vaše farme pomoću Web Pig programa!

U okviru Kompanije ISV Feed&Consulting funkcionišeprogram za vođenje farmi svinja Web Pig, što posebno dobija na značaju ako se ima u vidu da poljoprivredni proizvođači u Srbiji mogu da apliciraju za sredstva iz IPARD fondova.

Jedna od vrlina programa Web Pig je da ne iziskuje nikakvu posebnu instalaciju. Potrebni su samo računar, internet i pretraživač. Pošto je u pitanju veb program, uneti podaci ne mogu da se izgube usled eventualnog kvara računara ili kompjuterskog virusa.

Garant dobrog zdravlja svinja

Preporučujemo vam primenu nekoliko proizvoda koji garantuju dobro zdravlje i visok kvalitet vašeg svinjskog fonda.

ISV Diarr DLC je premiks - aditiv za stočnu hranu iz ponude ISV-a, koji služi za prevenciju i lečenje dizenterije svinja.

Pomešan sa hranom za svinje, više je nego pogodan za prevenciju i terapiju dijareje prouzrokovane bakterijom Brachyspira (svinjska dizenterija).

Reč je o specijalnoj mešavini organskih kiselina i eteričnih ulja. Bakterija koja izaziva dizenteriju posebno je osetljiva na ovaj preparat.

AKCIJA

 

REFERENCE

Najbolje rešenje u borbi protiv posledica toplotnog stresa

Usled letnjeg toplotnog stresa povećava se kiselost organizma, što dovodi do gubitka apetita i imunosupresije. Intenzivnim dahtanjem svinja takoreći štiti sebe od pregrejavanja, ali tokom dahtanja ujedno izdiše bikarbonatni jon.

Između ostalog, i to nadoknađuje premiks TermoCont, koji istovremeno podstiče konzumiranje vode pomažući da se organizam rashladi do normalne temperature.


Usled letnjeg toplotnog stresa povećava se kiselost organizma, što dovodi do gubitka apetita i imunosupresije. Intenzivnim dahtanjem svinja takoreći štiti sebe od pregrejavanja, ali tokom dahtanja ujedno izdiše bikarbonatni jon.

Između ostalog, i to nadoknađuje premiks TermoCont, koji istovremeno podstiče konzumiranje vode pomažući da se organizam rashladi do normalne temperature.

TermoCont sprečava dehidraciju organizma životinje, a povećano uzimanje vode obezbeđuje i održavanje odgovarajuće pH vrednosti krvi i na taj način utiče na sprečavanje srčanog udara i ozbiljnijih mišićnih problema. Pored toga, poboljšava apetit nakon toplotnog stresa.

Bioaktivne materije pozitivno utiču na apsorpciju mineralnih materija, dakle, i gvožđa iz digestivnog trakta. Doprinose sposobnosti organizma u zadržavanju tečnosti, dok magnezijum podstiče rad srčanog mišića.  

TermoCont kojhi se nalazi u bogatoj ponudi firme ISV Feed&Consulting efikasno ublažava posledice toplotnog stresa suprasnih i dojnih krmača.      

Sadržaj:

- kombinacija soli organskih kiselina i puferskih materija.

Prilikom toplotnog stresa povećava se broj udisaja (dahtanje). Iz organizma odlaze velike količine bikarbonatnog jona. Životinje gube apetit i nastaje imunosupresija.

Prednosti primene TermoCont-a: 

- nadoknađuje bikarbonatni jon;

- podstiče unos većih količina vode;

- doprinosi održavanju telesne temperature;

- sprečava dehidraciju organizma životinja, stabilizuje pH vrednost krvi;

- Mg++ joni podstiču rad srčanog mišića;

- smanjuju se mišićne tegobe kao i mogućnost naglog srčanog udara;

- poboljšava se apetit i pre i za vreme toplotnog stresa.

Upotreba: pretežno u letnjim mesecima kada temperatura (počev od 22 °C) i sadržaj pare (60%) prasilišta trajno nadmašuje poželjne vrednosti za dojne krmače.

Doziranje: 5 kg/t gotove smeše.

Naručite putem kontakata na sajtu: www.isv.rs. 

Home Aktuelno Najbolje rešenje u borbi protiv posledica toplotnog stresa

Društvene mreže

Kontakt

  Otmara Majera br. 20, Subotica

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Sertifikat

O nama

ISV je firma, koja obuhvata sve segmente savremenog stočarstva. Našim cenjenim partnerima - proizvođačima obezbeđujemo: visokokvalitetnu stočnu hranu, najmoderniju tehnologiju i stručne savete za uspešnu i profitabilnu proizvodnju.

Uostalom, ISV je: INOVACIJA, STRUČNOST, VIZIJA!