Az ISV Feed&Consulting cég jubileuma: Tíz kiváló év a siker útján, amelyet a hűséges ügyfeleinkkel együtt tettünk meg!

Cégünk, az ISV Feed&Consulting ma ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját.

Pontosan egy évtizede indultunk el a megállíthatatlan fejlődés útján. Folyamatosan bővítettük tevékenységünket, termékeink és szolgáltatásaink skáláját. Mindezt a hűséges ügyfeleink igényeivel összhangban tettük.

A magyarorszországi ISV Zrt. tíz éve alapította a szabadkai ISV Feed&Consulting céget. Megalakulásunktól a mai napig sikeresen alkalmazzuk ugyanazokat a munkamódszereket, mint az anyavállalatunk.

Cégünk választéka állandóan bővül számos kiváló minőségű premixszel, amelyek nagy mértékben hozzájárulnak a sertések és szarvasmarhák jó egészségéhez, fejlődéséhez és teljesítményéhez.

Emellett az ISV Feed&Consulting a mögöttünk levő időszakban világhírű gyártók: Aco Funki, FM Grupo, Monoflo, Agritech, Himel, Loda stb. sertéstenyésztési felszereléseinek kimagasló forgalmazójává nőtte ki magát. A korszerű technológia nagy számú vajdasági és mačvai farm felvirágoztatásához járult hozzá.

Gazdálkodásunk úgyszintén fontos szegmensét képezi a tenyészállatok árusítása és a kiváló minőségű reprodukciós anyag biztosítása a mesterséges termékenyítő központunkon keresztül.

A felsoroltakon kívül fontos kiemelni az az állattenyésztők alapszervezetét és az állatok törzskönyvezését végző szolgálat működtetését, valamint nem utolsó sorban a szerteágazó tanácsadói tevékenységet is.

Az ISV Feed&Consulting által vezetett telepeken működő új sertéstartási módszer útmutatóként szolgálhat a gazdák számára, akik még jövedelmezőbb termelésre törekszenek.

Nagyrabecsült ügyfeleinknek köszönjük az eddigi gyümölcsöző együttműködést. Meggyőződésünk, hogy a következő években, évtizedekben is a közös cél vezérel bennünket: a termelés állandó fejlesztése és a biztonságos jövő megteremtése!

Home HÍREK ARCHÍVUMA Időszerű-aktuelno Az ISV Feed&Consulting cég jubileuma: Tíz kiváló év a siker útján, amelyet a hűséges ügyfeleinkkel együtt tettünk meg!

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!