Fejlődési lehetőség a sertésfarmok vezetésében

Az ISV Feed&Consulting beindította a sertéstelepek vezetését szolgáló programot, hogy lehetővé tegye a telepeken zajló termelés hatékonyságának ellenőrzését.

A Web Pig egyik legnagyobb erénye, hogy nem igényel semmiféle egyéni telepítést. Csupán egy üzembe helyezett számítógépre van szükség, amely rendelkezik internetkapcsolattal és web böngészővel.

A szolgáltatás web alapú, így nem veszhetnek el az adatok gépmeghibásodás vagy esetleg számítógépes vírus miatt. Mivel a rendszer online, a hozzáféréssel rendelkező felhasználók azt bárhonnan és bármikor képesek használni. Így a telep vezetése bármikor hozzájuthat létfontosságú információkhoz.

A korlátlan felhasználószámmal működtethető rendszer rögzített adatokból elemzésre alkalmas adatbázist képez, így a vezető információs igényeket is képes kielégíteni kimutatások, jelentések, statisztikák segítségével.

A program ily módon nagyban elősegíti a gazdaságosság  és a tervezhetőség fenntartását a telepeken, tehát lehetővé válik a megvalósítható jövőtervezés. Ez a napjainkban már elengedhetetlen mindazok számára, akik talpon kívánnak maradni a konkurenciával teletüzdelt gazdasági versenyben.

Bizonyára sokan használtak már olyan rendszereket, ahol a felhasználó szinte elveszik a funkciók tengerében, holott igazából csak néhány opcióra lenne szüksége.

A Web Pig lehetőséget ad arra, hogy az egyes felhasználók csak az általuk folytatott tevékenységeknek megfelelő felülettel találkozzanak, ezzel is növelve a hatékonyságot és leegyszerűsítve a kezelést. A kevesebb néha több, főleg, ha gördülékenyebb munkavégzést segít elő.

Mivel a telepek felépítése és munkafolyamata eltér egymástól, a rendszer módosítható, fejleszthető azért, hogy az adott igényeknek megfelelő, rugalmas rendszer kerüljön elsajátításra.

Fejlesztőink a programot folyamatosan frissítik, új funkciókkal bővítik, hogy az mindig naprakész legyen, minél jobban elősegítse a telepek hatékony munkavégzését. Ennek a folyamatos fejlesztésnek az egyik nagy előnye, hogy a bevált és hasznos újítások mindenki számára elérhetővé válnak.

Felhasználói igényeknek megfelelőlen lehetőség nyílik egyedi fejlesztések bevezetésére is, így a speciális igényeiket is ki tudjuk elégíteni. Az Ön szoftvere még komplexebb feladatok ellátására is képessé válhat.

Hiszünk abban, hogy a Web Pig sertéstelepítési irányító rendszer az Önök sikerének és igyekezetének hasznos eszköze lehet, s így közösen biztosíthatjuk a jövő zálogát, a hatékony folyamatosságot, amely gazdaságossággal párosul.

A Web Pig sertéstelepítési nyilvántartó szoftver főbb alrendszerei:

- sertések egyedi nyilvántartása és azonosítása;

- dolgozók nyilvántartása;                                           

- a sertéstelep hierarchikus felépítése, áthelyezésének nyilvántartása;

- a sertésállomány boxokra bontása, boxkapacitás;

- a sertésállomány egységeinek nyomon követése, súlygyarapodás;

- az állomány genetikai összetétele, az erről szóló kimutatások és törzskönyvezés;

- szaporító anyagok nyilvántartása és nyomon követése;

- kocák tenyésztési ciklusának és a kocakartonok nyilvántartása;

- receptek összeállítása, beltartalmi analízis;

- takarmányok nyilvántartása, forgalmuk nyomon követése;      

- állatorvosi kezelések és a sertések vakcinázásának nyilvántartása;

- eseménynaptár és feladatkezelő funkció

és sok egyéb.

A szerbiai, vajdasági termelők számára ez a program azért is fontos, mert alkalmazható az IPARD-alapok eszközeinek megpályázása során. A pályázati kérelmeknek ugyanis üzleti tervet kell tartalmazniuk, amely közvetlen kapcsolatban áll a termelékenységgel (ezáltal pedig a Web Pig programmal is).

Az alapok csak azoknak a telepeknek hagyják jóvá eszközeiket, amelyek képesek lesznek bemutatni gazdálkodásukat - a termelékenységről szóló adatok által.

A Web Pig lényege tehát, hogy a telep működésével kapcsolatos adatok napi szinten történő bevitelével (ellés, elhalálozás, szállítás stb.) a sertéstenyésztők időben észrevegyék a termelési eredmények és a kitűzött célok közötti eltéréseket, valamint az ISV szakembereinek segítségével megtegyék a szükséges intézkedéseket és gyorsan kiküszöboljék a problémákat.   

A Web Pig program a honlapunk (www.isv.rs) révén használható.

Home HÍREK ARCHÍVUMA Időszerű-aktuelno Fejlődési lehetőség a sertésfarmok vezetésében

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!