A fiaztató kutrica elengedhetetlen kelléke

A sertéstenyésztési felszerelés kimagasló helyet foglal el az ISV Feed&Consulting cég kínálatában. Ezek a nagyszerű kellékek hatékony és gazdaságos termelést szavatolnak, valamint lehetővé teszik, hogy a vajdasági és a szerbiai telepek versenyképesek legyenek a fejlettebb országokban levő farmokkal.    

Ezúttal a fiaztató kutricákra hívjuk fel a figyelmet, amelyeknek felszereltsége: padlórács, fűtőlap, infra lámpa, malackuckó, malac- illetve kocaetető és -itató, valamint hossz- és keresztirányban a kocához igazítható kocaleszorító, amely el van látva kocalerogyás-gátlóval és malacmenekítővel.

A FM-FUSION kocaleszorító elengedhetetlen kelléke a fiaztató kutricának. Kör keresztmetszetű acélcsőből készült, tűzihorganyzott felületi védelemmel van ellátva (rögzíthető műanyag padlórácsra és beton padlóra egyaránt).

Felszereltsége közé tartozik a mozgó kocalerogyás-gátló illetve malacmenekítő, állítható a szélessége.

Az állattenyésztésben a szükséges kutricák számát meglehetősen nehéz, szinte lehetetlen előre meghatározni. Akadnak olyan időszakok, amikor rövid időre szükségessé válik még 1-2 fiaztató vagy malacnevelő kutrica beüzemelése. Az ISV ezen szükségletek kielégítésére létrehozta a moduláris felépítésű, könnyen és gyorsan összerakható és szétszedhető, nyugalmi időben kis helyszükségletet igénylő megoldást.

A gyakorlat azt mutatja hogy ezen termékeink remekül alkalmazhatók azokon a helyeken, ahol valamilyen okból kifolyólag nem lehetséges vagy túl költséges a hígtrágya tároló medencék kialakítása.

Bővebb információk a www.isv.rs honlapon szereplő elérhetőségeken. (Tel: 069/122-88-82).

Home HÍREK ARCHÍVUMA Időszerű-aktuelno A fiaztató kutrica elengedhetetlen kelléke

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!