A sertések folyékony etetésének rendszere

Az ACO FUNKI gazdasági társaság, amely 1933-ban jött létre, mára a korszerű sertéstenyésztés egyik oszlopává nőtte ki magát.

A modern sertéstelepek számára gyártott kiváló termelési rendszerek gyártásával vált ismertté.

A cég hatékonyságaról tanúskodik az a tény is, hogy 2018-ban legjobb teljesítményt mutatott fel az egész dán mezőgazdasági szektor szintjén.

Az ACO FUNKI számos dolgozót foglalkoztat a dán, német, francia, spanyol, lengyel, orosz, ukrán és kínai kirendeltségeiben, ami azt is jelenti, hogy teljes mértékben ellátja felszerelésével az említett országokban működő sertéstelepeket, gazdaságokat.

A szóban forgó cég egyúttal a híres német ACO Group része, amely világszerte 4 300 dolgozót foglalkoztat.

A 2014. évben felvásárolta az Egebjerg International A/S vagyonát, ami a termékskála továbbbi látványos bővítését eredményezte.

Az ACO FUNKI tevékenységének fontos szegmense a sertések folyékony etetése.

Az egyik légkorszerűbb etetési módszerről van szó, amelyet az előző években a tökéletességig fejlesztették.

Nem csoda, hogy számos fejlettebb országban egyre több termelő alkalmazza.

Az említett módszernek számos előnye van, amelyek közül kiemelkedik a jelentős napi súlygyarapodás, mégpedig kisebb takarmánykonverzió mellett. Ennek köszönhetően nemcsak kivaló termelési eredmények, hanem egyúttal jelentős megtakarítás is elérhető.

Az állatok nagyon szeretik az enyhén savanykás ízű fermentált takarmányt, ami végezetül a fajlagos takarmányozási és testsúlygyarapodási mutatók javulásában mérhető.

Az ISV Feed&Consulting cég egyebek között az ACO FUNKI folyékony etetést szólgáló felszerelést is forgalmazza.   

Ezzel a nagyszerű technológiával kapcsolatos információkért az érdeklődők a 069/122-88-82-es telefonszámot tárcsázhatják.

Home HÍREK ARCHÍVUMA Időszerű-aktuelno A sertések folyékony etetésének rendszere

Közösségi oldalak

Kapcsolat

  Mayer Ottmár u. 20.,Szabadka

  Tel/fax: +381 24 410 0027

  e-mail: office@isv.rs

Tanúsítvány

Rólunk

Az ISV egy olyan cég, amely felöleli a korszerű állattenyésztés minden szegmensét. Tisztelt partnereink számára a sikeres és jövedelmező termeléshez nélkülözhetetlen kiváló minőségű takarmányozást, modern technológiát biztosítunk, valamint hasznos tanácsokkal szolgálunk.

Az ISV mottója: INNOVÁCIÓ, SIKER, VÍZIÓ!